Wpis z mikrobloga

@annamaria2137: Nie bierz BRW bo Ci te meble zmiecie z planszy w ciagu 2-3lat. Już jysk jest lepszy. Wiec bierz ikea jak Ci sie cos popsuje to latwiej o czesci zamienne i jakość lepsza.
  • Odpowiedz
@annamaria2137: No BRW kupowalem jakies 5 lat temu. I dramat sie zaczal juz po roku. Szklanki wody na stole nie mozna postawic bo puchnie blat. Okleina odlazi. Dramat! W ikea masz jakas gwarancje ale musisz doczytac. Jesli chodzi o sieciowki to chyba nie ma nic lepszego niż Ikea (jysk tez ma jakis dobry system gwarancji ale jakosciowo stoją nizej niz ikea)
  • Odpowiedz
ale jakosciowo stoją nizej niz ikea

@Torian: Jysk to ten mem "skopiuj ale tak żeby się facetka nie połapała", prócz nazwy to spokojnie 3/4 ich mebli to chamskie kopie Ikea xD
  • Odpowiedz
@L3gion: No jysk to taka ikea tylko sklep mozna postawic w mniejszym mieście. Co do Agata mam sofe jest ok. Ale nastepnym razem jak bede meble kupował to jade do ikea i mam w dupie. Przejrzyste instrukcje w porównaniu do konkurencji. jak Ci czegos brakuje/zniszczysz to spokojnie sklep ogarnie daną część.
  • Odpowiedz
@annamaria2137: Dużo mebli składałem i wydaje mi się, że Ikea to jednak lekko lepsza jakość niż reszta sieciówek. Dużo tez zależy co konkretnie się kupuje, bo Ikea ma meble na każdą kieszeń. Jak ktoś kupi ten słynny stolik z papieru Lack dla studentów, to niech potem nie narzeka, że jakoś słaba.
  • Odpowiedz