Aktywne Wpisy

lajsta77 +62

ataeB +2
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

Cześć, szukam C++ regulara do nowego projektu u mojego klienta.
Branża lotnicza, czysty backend. Budujemy zespołu do rozwinięcia MVP klienta, a polega to na przetwarzaniu danych z linii lotniczych i robieniu z nimi różnych rzeczy. Raczej spokojny projekt się szykuje.
Tech: C++ 17, REST, GIT, Maven
Można liznąć: Docker, GCP, Bazel, Envoy
Stawka: do ok 1100/MD przy B2B – w zależności od kompetencji
Istnieje możliwość rozliczenia IP BOXA na tym projekcie
Jeśli jesteście chętni, to zapraszam na priv albo na kontakt@paweldobrzanski.pl
Więcej o Sii (współpracuję z nimi od lat) u mnie na blogu (jak się wywali to odświeżcie stronę, w końcu zaskoczy :D ): https://paweldobrzanski.pl/jak-wyglada-praca-w-sii-moje-opinie/
W razie pytań, zapraszam :) Seniorów też tam szukamy na wyższej stawce, więc chętnych zapraszam na priv.
#programowanie #programista15k #programista20k #backend #pracait #pracazdalna #cpp
Taguj to jakoś proszę, żeby można czarnolistować.
@Malkof: Masz górne widły, więc wiesz czy w ogóle bierzesz pod uwagę - po co Ci dolne, jak i tak wrzucisz stawkę która Tobie odpowiada (albo i nie, jeśli masz wyższe wymagania)?
@Djelon: Naturalnie. A do tego zbieram znajomych na p--o na jesień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Djelon: Ja Cię wysyłam fast trackiem do projektu, u kogoś innego ścieżka jest nieco dłuższa, ale nadal się tak da :)
pracait to zgoła inny tag. Ludzie zadają tam pytania odnośnie pracy w IT, chociażby.
Zamiast cwaniakować możesz nie utrudniać życia użytkownikom i zrobić inny tag, gdzie będziesz wrzucał ogłoszenia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Stawka: do ok 1100zł netto za dniówkę na kontrakcie B2B – w zależności od kompetencji
Ale za to nie mamy ograniczeń jeśli chodzi o lokalizację, więc jak się dogadasz w zespole, to możesz sobie pracować całe wakacje np z Grecji z nad basenu :)