Wpis z mikrobloga

@mel0nik: Nie ma takiego dowodu, powtarzam jeszcze raz! Jest nagroda pół miliona funtów dla człowieka, który wskaże cień dowodu, że Janusz Korwin-Mikke wiedział o prowadzącym Odrodzenie Komunizmu. Po prostu nie widział! Proszę sobie wyobrazić... znaczy... wiedział albo nie wiedział. Ja nie wiem czy wiedział, ale istnieje ogromna możliwość, że nie wiedział. Jest nawet taka wypowiedź Marcina Sypniewskiego, który został sekretarzem Konfederacji. On powiedział, taki zmęczony, powiedział do Bosaka: „Zrobiłem coś strasznego,
@mel0nik: ogolnie to JKM ma w dupie "kto" wazne jest dla niego "co". Nigdy se specjalnie nie przejmowal kogo cytuje na twieterze itd ja nie rozumiem zdziwienia.

Czekaj, ale to nie Korwin mówił, że on może rozmawiać z każdym?

@Neobychno: oczywiscie, ze Korwin :D Daj sie teczowcom i innym nienormalnym chwile nacieszyc, ze znowu znalezli haka na Korwina a sondaze w tym czasem ida do gory :)
JKM nie wiedział, że kanał "Odrodzenie Komunizmu" prowadzony jest przez komunistę.

@mel0nik: Nazwa nie jest jednoznaczna, równie dobrze może być to kanał ostrzegający przed odradzającym się komunizmem.
Od kiedy udzielanie wywiadu osobie o innych poglądach jest złe?

@yousouyou:

Korwin przez całe życie: Z komunistami się nie rozmawia !!! do komunistów się strzela

Korwin 2022: o wywiadzik z komunistą, chętnie