Aktywne Wpisy
Godir17 +115
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
goferek +127
Niech otwiera jeszcze w co drugą środę w godzinach 10-11, to na pewno będzie mieć więcej klientów, mimo branży odchodzącej do lamusa.
#krakow
#krakow
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Nap mu co chwila próbuje pojechać na twitterze, ale żadnego odzewu z drugiej strony xD. I jeszcze się dał się nabrać na zaczepki trolli, którzy tak naprawdę mogą mieć w dupie poglądy Bartosiaka i tylko chcą rozkręcić inbę.
Jeszcze odnośnie Wolskiego. Wcale mu się nie dziwię. Chłop do tej pory miał życie w miarę przeciętnego szaraczka z klasy średniej. Teraz trafiła mu się świetna okazja do współpracy i zarabiania poważnych pieniędzy.
Czy ten butthurt Napierały o Wolskiego nie wynika trochę z tego że ta sytuacja ujawniła słabość tego co promuje: soft power, kierowanie się wartościami? Twarda gra interesów pokazała jasno - może i masz rację, ale wolę gościa przy kasie (Zychowicz)
#bartosiak #wolski #napierala
- takiego trochę swojaka-janusza, który nadal ma na kompie windows 95. Co mam na myśli - nie potrafi into PR, bo kiepska jakość dźwięku na filmikach (obrazu zresztą też), żaden młody człowiek nie wypuszczałby takich filmików w 2k22. Poza tym myślę że niemała kłótliwość doktora też może się zaliczać jako januszyzm.
- a jednocześnie
Masz masę trzydziestoparolatków dochodzących powoli do czterech dych, którzy pamiętają kiedy Max Kolonko był jeszcze fajny. Wchodzimy na doktora i zastanawiamy się kogo dziś zaora. To czy tylko w swoim mniemaniu czy naprawdę to już inna para kaloszy.
@Arboree: opie, ja od Piotra Zychowicza złotówki nie biorę. Owszem, proponował bardzo uczciwe rozliczanie się za odcinki ale nie skorzystałem.
@sokolov: zdradzony o świcie #napierala
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To weź może mu odpisz, żeby wrzucił trochę na luz; jest szansa, że może chociaż ciebie posłucha.
@sokolov: Trochę go pooglądałem i ma wiele ciekawych jak na polskie piekiełko myśli, ale czasem zalicza jakiś odjazd i zasadniczo sam przeczy wyznawanym przez siebie wartością. Wielki apolegota wartości zachodnich co głosuje na PIS i twierdzi, że PIS dobrze robi szczekaniem
źródło: comment_1658684061YDuluq15MQcv0VvAXIBHjr.jpg
PobierzJa na niego trafiłem jakoś na początku 2020 jak miał paręset subów i bardzo lubiłem oglądać czasami jako taki infotainment; najwięcej do powiedzenia ma oczywiście o historii. Przez pryzmat tego tym bardziej mi się przykro patrzy na tę jego
@PMNapierala: Panie doktorze, bez urazy. Co by nie było za plecami.
Jest w Wawie, chyba bez neta. Coś tam mówił w piątek jeśli mnie pamięć nie myli, więc pewnie i tak nie będzie odpowiadał. xD
@bkce: hahah tak, tak - wszyscy, którzy się z nim nie zgadzają to "zdrajcy narodu polskiego"
źródło: comment_1658684563PoTBQq2iUAn1Y7t8dmsRYU.jpg
Pobierz