Aktywne Wpisy
swisstak_ch +501
Cześć Mirki i Mirabelki!
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Aparycja cygana zawsze będzie dla nich atrakcyjniejsza niż polusa
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
ALE: patrzę potem na lot z Gdańska do Katowic z przesiadką w Warszawie na ten sam dzień oraz godzinę i cena już jest znośna (screen w komentarzu). Więc moje pytanie: gdzie jest haczyk? Czy mogę olać ten drugi lot z Warszawy do Katowic i polecieć sobie za 3 razy niższą cenę tylko na trasie GDN-WAW? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#lotnictwo #samoloty #loty #latanie #lot #podroze #podrozujzwykopem
@sylwke3100: a kto bogatemu zabroni? ¯\_(ツ)_/¯
@Andczej: nie, nie możesz latać na tak krótkie dystanse, wykopki się będą oburzały na portalu ze śmiesznymi obrazkami!!!11!!one1!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°) #bekazwykopkow
@sylwke3100: tak - Ty. Nic nie wnosisz do mojego pytania, a tylko jakieś zdziwienie okazujesz w komentarzu, że istnieją różne środki transportu. W dodatku jakby nikt nie latał, to by tak nie wywaliło w górę tej ceny na trasie GDN-WAW ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
W skrócie można, ale łamiesz warunki umowy ale przewoźnik niewiele może w tej sprawie zrobić
No niby nie, ale słabo że linia sprzedaje więcej biletów niż miejsc i ktoś może nie polecieć pod przymusem, bo linie stosują nieuczciwe praktyki. A jak chcę sama jednak nie polecieć to już jest źle.
Komentarz usunięty przez autora