Wpis z mikrobloga

Wzięło mnie by kupić kierownicę, bo jeżdżenie na padzie, a tym bardziej klawie (ets2) to xD Gram głównie w #ets2 #f1 mam jeszcze #assettocorsa i dirt, ale w to raczej się nie wkręcę. Zwykłe niedzielne granie, więc nie mam zamiaru wydawać dużo, nawet się zastanawiam czy potrzebny mi shifter. Za opinią kumpla chyba będę szukał u----i, ale trochę się cykam, że trafie na kierę, której kończy się żywot. Czytałem, że taki t150 jest lepszy niż G29 bo na pasku, ale zaś te mechanizmy są bardziej awaryjne i przy kupnie u----i się trochę boję. Co sądzicie? W sklepie jak dotykałem te t150 to straszny shit plastikowy się wydawał w porównaniu z g29
#kierownica
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nano22: Ostatnio miałem podobny problem, bo mój stary DFGT powoli umierał, a powrót do zapasowego DF Pro nie bardzo mi się uśmiechał. Akurat wleciała promka na T248 od Thrustmastera (wg. producenta następca T150) więc wybrałem, nie żałuję. Miałem przez kilka dni g920 i jest niebo lepiej jeśli chodzi o same działanie. Jakość wykonania i feeling z dotykania koła jest na korzyść Logitecha, ale to wszystko. Bierz 150, z T3PA (tylko
  • Odpowiedz
@Nano22: sprzet i tak ma byc do czasu az Thrustmaster wyda wreszcie swojego DD, co ma byc niby pod koniec tego roku. Ale jesli teraz pojawilaby sie promka na T300 z T3PA bralbym w ciemno
  • Odpowiedz