Aktywne Wpisy
wspaniała grupa, odmęty szaleństwa xD
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
Kroledyp +510
Byłem już dorosłym silnym mężczyzną miałem ze 20 lat jakoś, wychodziłem z Januszexu lekko zaburczało, lato było 2km na pieszo chodziłem. Połowa drogi gdzieś JAK ZAKOTŁOWOAŁO się w brzuchu mówię, nie ma szans, że to doniosę dziwna sprawa jakaś, w prawo 200 metrów jakiś lasek, no ok idę tam. 100 metrów do lasku i koniec brrrrrrrr, ale nie, że trochę, zesrałem się po calaku na rzadko. Schowałem się w lesie całe spodnie
Podsumowując:
-czekałam ponad dwa lata, bo pierwotnie koncert miał się odbyć w lutym 2020
-bilet kosztował 870zł, ale to i tak mało, bo te same bilety były potem sprzedawane za 2k XD
-koncert zaczynał się o 21:00, a pod areną byłam już jakoś o 14:40 i najbardziej w chodzeniu na koncerty nie lubię własnie tego stania i oczekiwania
-myślałam, że nogi i plecy mi odpadną po tylu godzinach stania
-koncert byl idealny, magiczny, chociaż dosyć krótki (niecałe dwie godziny)
#koncert #muzyka #mojezdjecie #czujedobrzeczlowiek
Komentarz usunięty przez moderatora
@lajdak: Taki popowy piosenkarz
@cytmirka: no ja trochę częściej chodzę ale nawet jeśli to każda, nawet ulubiona kapela ma granicę ceny za koncert. Chciałem iść na RATM ale jak zobaczyłem ceny biletów to stwierdziłem że ich srogo #!$%@?ło.
Żeby nie było, nie czepiam się, cieszę się twoim szczęściem i zazdroszczę że 800 zł to nie jest dla ciebie przesada ;) a pan Harry to utalentowany gość