Wpis z mikrobloga

A byłam sobie na koncercie #harrystyles w #krakow ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Podsumowując:
-czekałam ponad dwa lata, bo pierwotnie koncert miał się odbyć w lutym 2020
-bilet kosztował 870zł, ale to i tak mało, bo te same bilety były potem sprzedawane za 2k XD
-koncert zaczynał się o 21:00, a pod areną byłam już jakoś o 14:40 i najbardziej w chodzeniu na koncerty nie lubię własnie tego stania i oczekiwania
-myślałam, że nogi i plecy mi odpadną po tylu godzinach stania
-koncert byl idealny, magiczny, chociaż dosyć krótki (niecałe dwie godziny)

#koncert #muzyka #mojezdjecie #czujedobrzeczlowiek
Pobierz cytmirka - A byłam sobie na koncercie #harrystyles w #krakow ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Podsumowu...
źródło: comment_1658314999lMk8O7DfMghtUQ4vqs2ieY.jpg
  • 240
@cytmirka: Super, że się dobrze bawiłaś i na pewno nie żałujesz tej kasy! Moja siostra teraz poleciała na koncert Lady Gagi za granicę, bo w Polsce nie gra, też kupiła sobie jakiś vip bilet, stała 5 metrów od sceny, no i to jest przeżycie na całe życie, niech ma dzieciak (ma 24 lata, ale dla mnie i tak będzie zawsze bobasem ʕʔ)

Rozwalają mnie te porady,
@holka-kofolka: Bawiłam się znakomicie! To całkiem inne przeżycia kiedy stoisz zaraz pod sceną i artysta kilka razy spojrzy na Ciebie i w ogóle wszystko widzisz tak bliziutko, każdy szczegół :D Nie żałuję ani złotówki i pewnie gdyby ten bilet kosztował więcej, to też bym go kupiła xD
masz 14lat? Xd

@gust4v: Tylko poważna muzyka raperska. Narzekanie, #!$%@?, gwałty, narkotyki, bieda i obicia mordy. Tylko dla dorosłych, poważnych, najmądrzejszych w narodzie. Idol? Zawsze łysa pała z maczetą, by wyglądać groźniej mając tak duże kompleksy. Chlip, chlip, jak inni mogą się bawić, dzieciaczki (a pod maską płacz i ból dupy).
@nowywinternetach: Swoją drogą śmieszne jest to typowanie, że na koncercie takiego wykonawcy mogą bawić się tylko osoby poniżej 18 roku życia. Będąc na tym koncercie i widząc ludzi wokół mnie a także tych z trybun mogę śmiało powiedzieć, że zauważyłam tylko jedno dziecko i kilka dziewczyn w przedziale wiekowym 13-16 lat. Zdecydowana większość to były młode dorosłe osoby xD
@nowywinternetach: no tak, koniecznie trzeba być krypto gejem aby radarem swym wyczuwać innych pedziów xD
To, że Freddie Mercury był conajmniej biseksualny, to żadna tajemnica, sam przecież nie wahał sie mówić wprost o swojej orientacji; te same pogłoski krążyły w odniesieniu do Princea. Sorry gregory, ale żaden heteroseksulany facet nie będzie się przebierał w babskie fatałaszki i szpachlował ryjca makijażem.
Sorry gregory, ale żaden heteroseksulany facet nie będzie się przebierał w babskie fatałaszki i szpachlował ryjca makijażem.

@LibertadParaTodos: Masz prosty obraz świata, płci, orientacji i wszystkiego, bo sam jesteś prosty. Tak chcesz, tak myśl. Tylko niektórzy nawet żeby was prowokować będąc hetero potrafią się umalować. Tylko żeby wam pokazać, że można i że nie macie racji. A czasem robią to dla zabawy, bo nie spinają dupy tak jak "prawdziwy hetero", który
to jednostka wybitna

@LibertadParaTodos: Nikt tego nie napisał, choć akurat w przypadku homofobów takie glosy są, ale wobec hetero, jakby każdy był wręcz wybitny. Co złego to wina homo, zgniły zachód, a hetero? Święci. Przemoc domową i inne rzeczy negatywne się przykryje propagandą, aby poszczuć na tych "kolorowych", bo ma być szaro i ponuro.

Zresztą póki co to ty sugerujesz mu homoseksualizm. To nie jest nic stwierdzonego, więc nawet nie da
@cytmirka: Jeżu, jak się Mirki spruły o realizację czyichś marzeń za czyjeś pieniądze xD

Szacun dla Ciebie Mirabelko, ja w ciągu ostatniego miesiąca przejechałem autem jakieś 2000km i wydałem sumarycznie 2500zł (bilety + noclegi + paliwo + jedzonko), żeby zobaczyć dwa koncerty The Killers ( ͡ ͜ʖ ͡)

Ludzie bez pasji nigdy tego nie zrozumieją. Dla nich jedynym dobrym pomysłem na wydanie kasy jest napchanie michy
@kokomo: W sumie 2500zł na dwa koncerty i tyle kilometrów + noclegi i żarcie to naprawdę niedużo :D Jak Ci się koncerty podobały? Lubię kilka piosenek The Killers (pewnie te najpopularniejsze), do niektórych mam sentyment i sama bym chciała usłyszeć je na żywo :D
@cytmirka: Za 4 dniowy bilet na Openera wydałem 400zł (OLX, wiadomo że w tej cenie mogło być ryzykownie, ale jest ryzyko - jest zabawa ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), a potem za 4 dniowy bilet na festiwal w Ostravie kolejne 300zł (jakaś przemiła Czeszka sprzedawała w dniu koncertu na grupie na fb, staram się polować na takie okazje). W miarę po taniości znalazłem nocleg na Openerze, bo
@cytmirka: Jak będziesz mieć kiedykolwiek Killerów w zasięgu ręki i bilety w dobrej cenie, to nie zastanawiaj się na sekundę. Po publice było widać, że na ich koncerty chodzą normalni ludzie, którzy chcą się fajnie bawić dzięki czemu nie było żadnych ochlajtusów, patusów, bananowców ani żadnych innych spierdomirków z vipoku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kokomo: A to byłeś na festiwalach, to nawet lepiej bo przy okazji wielu innych artystów odhaczonych :D Chociaż ja do samego Openera jakoś nie mam zaufania, zdecydowanie wolę OWF i mam nadzieję ze w przyszłym roku uda mi się tam pojechać. O ile line up będzie ciekawy i będe miała z kim jechać XD

No tłum był faktycznie wzmożony, nawet w pociągu do Krakowa widziałam wiele pomalowanych twarzy i specyficznych ubrań
@cytmirka: Kto normalny chodzi na koncert na trybunę? XD
Ja to najbardziej lubię być jak najbliżej sceny, bo są tam dookoła zawsze najwięksi fani, każdy zna słowa i wie jak i kiedy się zachować.
Na trybunie byłem tylko i wyłącznie raz jak zabrałem urodzinowo Łojca Swego Sprawiedliwego do Pragi na Muse, bo tata leciwy, więc co go będę w tłumy ciągał.

A na samym Openerze byłem pierwszy i zdecydowanie ostatni raz