Aktywne Wpisy
Jarusek +139
Przedsiębiorcy mają wywalone na konfederację? Jak to możliwe? XD
PABLO__ESCOBAR +95
Ludzie zachodniego świata w tym Polacy. Czy wy nie widzicie że od wieków zachodnia cywilizacja toczy wojnę z krajami muzulmanskimi. To będzie trwać wiecznie dopóki religia jaka jest ISLAM nie przestanie popierać w swoich przekazach mordow na niewiernych (żydzi, chrześcijanie, jehowi itd)
Czy wy #!$%@? tego nie widzicie? Wystarczy chwila czasu i zapoznanie się chociaż szczątkowe czym jest islam. Islam jest wiara w której pogarda do czlowieka innej Religi jest wpisana w
Czy wy #!$%@? tego nie widzicie? Wystarczy chwila czasu i zapoznanie się chociaż szczątkowe czym jest islam. Islam jest wiara w której pogarda do czlowieka innej Religi jest wpisana w
Podsumowując:
-czekałam ponad dwa lata, bo pierwotnie koncert miał się odbyć w lutym 2020
-bilet kosztował 870zł, ale to i tak mało, bo te same bilety były potem sprzedawane za 2k XD
-koncert zaczynał się o 21:00, a pod areną byłam już jakoś o 14:40 i najbardziej w chodzeniu na koncerty nie lubię własnie tego stania i oczekiwania
-myślałam, że nogi i plecy mi odpadną po tylu godzinach stania
-koncert byl idealny, magiczny, chociaż dosyć krótki (niecałe dwie godziny)
#koncert #muzyka #mojezdjecie #czujedobrzeczlowiek
Komentarz usunięty przez moderatora
Rozwalają mnie te porady,
@gust4v: Tylko poważna muzyka raperska. Narzekanie, #!$%@?, gwałty, narkotyki, bieda i obicia mordy. Tylko dla dorosłych, poważnych, najmądrzejszych w narodzie. Idol? Zawsze łysa pała z maczetą, by wyglądać groźniej mając tak duże kompleksy. Chlip, chlip, jak inni mogą się bawić, dzieciaczki (a pod maską płacz i ból dupy).
To, że Freddie Mercury był conajmniej biseksualny, to żadna tajemnica, sam przecież nie wahał sie mówić wprost o swojej orientacji; te same pogłoski krążyły w odniesieniu do Princea. Sorry gregory, ale żaden heteroseksulany facet nie będzie się przebierał w babskie fatałaszki i szpachlował ryjca makijażem.
@LibertadParaTodos: Masz prosty obraz świata, płci, orientacji i wszystkiego, bo sam jesteś prosty. Tak chcesz, tak myśl. Tylko niektórzy nawet żeby was prowokować będąc hetero potrafią się umalować. Tylko żeby wam pokazać, że można i że nie macie racji. A czasem robią to dla zabawy, bo nie spinają dupy tak jak "prawdziwy hetero", który
Typowe lewackie #!$%@? myślenie - wskoczyć w tęczowe fatałaszki i pokazać reszcie plebsu jakim się jest odważnym i tolerancyjnym xD
@LibertadParaTodos: Nikt tego nie napisał, choć akurat w przypadku homofobów takie glosy są, ale wobec hetero, jakby każdy był wręcz wybitny. Co złego to wina homo, zgniły zachód, a hetero? Święci. Przemoc domową i inne rzeczy negatywne się przykryje propagandą, aby poszczuć na tych "kolorowych", bo ma być szaro i ponuro.
Zresztą póki co to ty sugerujesz mu homoseksualizm. To nie jest nic stwierdzonego, więc nawet nie da
Szacun dla Ciebie Mirabelko, ja w ciągu ostatniego miesiąca przejechałem autem jakieś 2000km i wydałem sumarycznie 2500zł (bilety + noclegi + paliwo + jedzonko), żeby zobaczyć dwa koncerty The Killers (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ludzie bez pasji nigdy tego nie zrozumieją. Dla nich jedynym dobrym pomysłem na wydanie kasy jest napchanie michy
No tłum był faktycznie wzmożony, nawet w pociągu do Krakowa widziałam wiele pomalowanych twarzy i specyficznych ubrań
Ja to najbardziej lubię być jak najbliżej sceny, bo są tam dookoła zawsze najwięksi fani, każdy zna słowa i wie jak i kiedy się zachować.
Na trybunie byłem tylko i wyłącznie raz jak zabrałem urodzinowo Łojca Swego Sprawiedliwego do Pragi na Muse, bo tata leciwy, więc co go będę w tłumy ciągał.
A na samym Openerze byłem pierwszy i zdecydowanie ostatni raz
Najtańsze maja byc za około 350zl