Aktywne Wpisy
mickpl +1475
cytmirka +190
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
You'll own nothing and be happy.
Co za różnica czy będziesz coś posiadał na własność czy nie jak będziesz szczęśliwy? To jest dla wielu chyba niezły układ, co?
Zwłaszcza w świecie (i na portalu) gdzie ludzie narzekają non stop na deficyt szczęścia.
#przemysleniazdupy
@zuchtomek: No właśnie. xD
@MaxVerstapen: Ja znam ludzi z zachodu, którzy (nieironicznie) używają tego obrazka.
@Abodaniel: Ja niczego nie "popieram" ani do niczego nie nawołuję. Rozważamy tu prostą sytuację:
A miałem dokładnie taką samą rozkminę co Ty cumplu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Po pierwsze to, że nie ty nie będziesz czegoś posiadał, nie oznacza, że wszyscy nie będą - co daje mniejszą wolność jednostki i więcej majątku w rękach najbogatszych - jesteś nieposłuszny i mogą Cię upodlić, zabrać auto, dom i pieniądze z konta.
Po drugie, serio przekonuje Cię taki tekst? A co, jak zabiorą Ci wszystko i nie będziesz jednak szczęśliwy? Komu się poskarżysz i co zrobisz, skoro nie masz nic i mogą odciąć Cię od wszystkiego? Naprawdę jesteś gotowy oddać coś realnego i konkretnego za wyłącznie obietnicę
@Abodaniel:
MOŻE CI TO W KAŻDEJ CHWILI ZABRAĆ JEŚLI BĘDZIESZ NIEPOSLUSZNY
Xdd a teraz to niby nie? Nie wezmą tego od ciebie siłą, ani nie tak szybko, ale tak jak wzięli ludziom domy (procent właścicieli nieruchomości które zamieszkują z roku na rok maleje) to samo z autami, nie będą drogie, albo niedostępne, ale stworzą takie fejkowe wymagania dla producentów że utrzyma się tylko kilku czołowych, akurat przez przypadek tych którzy już mają linie produkcyjne na elektryki
szczęśliwy = true
@Howard_Roark rozwazasz jakbys mial 5 lat
@Abodaniel: I ty myślisz, że jak coś "jest twoje" to nikt ci tego nie może legalnie odebrać? XDDDDDDDDDDDDDDD