Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
btw sa tu akcjonariusze #tesla ktorzy mieli akcje w mBanku podczas dywidendy w formie akcji? #gielda dostaliscie akcje czy hajs?
#gme
@kolin4: przecież TSLA nie ma dywidendy?
https://www.pb.pl/tesla-podzieli-jedna-akcje-na-piec-999185
po pierwsze mylisz dywidendę ze splitem (split nic nie zmienia)
po drugie split dopiero będzie głosowany i ma być 3:1
@kolin4: nie pomyliły ci się jakieś daty? Z tego co kojarzę to dopiero miało być jakieś głosowanie na walnym autoryzujące split 4 sierpnia
Każdy, kto będzie akcjonariuszem Tesli 21 sierpnia, dostanie dywidendę w postaci czterech nowych akcji spółki za każdą już posiadaną.
@krocionog:
Komentarz usunięty przez autora
@gysnde: yhm, na pewno się ich CFO przejmował zwłaszcza Polakami.
Ale tu juz odbiegamy od tematu xD nadal szukam akcjonariuszy Tesli co mieli akcje w sierpniu 2020r i trzymali je w p---------u mBanku
@kolin4: ja nie miałem ale miałem kiedyś akcje w mBanku w których ustawiłem DRIP i nie mieli problemu z reinwestowaniem dywidend, myślę że nie będą mieli problemu z splitem dywidendowym i się normalnie pojawią w formie akcji.
A na infolinii nic nie wiedzą? To kogo oni tam
@gatineau: Dzien dywidendy minal, oni NIC kompletnie nie wiedza, dzis mialem rozmowe z konsultatem mdmu. czekaja na informacje od KBC.
Komentarz usunięty przez autora