Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Itslilianka: ie wiem czy ktoś już Ci to pisał - zrób z masłem orzechowym! Brzmi bez sensu, ale raz zjadłem i to jest najlepsze połączenie jakie odkryłem ostatnio( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Itslilianka: dziękuję. Tak w ogóle to dzisiaj urodziny mojego taty który zmarł w tamtym roku. To właśnie on dał mi miłość do wątróbki. Dzięki za Twój post który mnie zmotywował do gotowania. zjadłem za staruszka ()
  • Odpowiedz
@Itslilianka: jadlem za dzieciaka i bardzo lubilem, pozniej mialem przerwe i jakos od roku wcinam, moglbym codziennie (jadam po roznych barach), ale wielu kucharzy nie umie jej zrobic dobrze - bo wszyscy sie spiesza, zeby byla szybko i git, a ja trzeba smazyc dlugo ahhh zrobilas mi smaka, szkoda ze sam nie umiem za bardzo zrobic xD
  • Odpowiedz
@pedros92: Co więcej, jest to organ służący do usuwania toksyn. Czyli blokada psychiczna razy dwa ¯\_(ツ)_/¯
Ale wiem, że ludzie zajadają się i mózgami, i jęzorami, i baranim penisem. Smacznego i z fartem.
  • Odpowiedz