Wpis z mikrobloga

@noe44: heh, ja czekam az jakis producent wyprodukuje biale apodenki biegowe z kieszeniami w pasie.

Wtedy bede #!$%@? na trasie caly na bialo.
Komfort termiczny >>> kolory wyglad czy co tam. A ze sie ubrudzi i byc moze nie dopierze? #!$%@? ja ide pobiegac, a nie na raut ¯\_(ツ)_/¯

• Odpowiedz
@noe44: jak są tanie, mogą być dowolnie obleśne, jeśli są wygodne. Nawet jak widzę chłopa w różowych butach do biegania myśle z uznaniem „niezłą musiał ustrzelić promocje dziad jeden” xD

• Odpowiedz
@PurpleHaze: hehe ja próbuję z górną częścią garderoby ale buty w większości w kolorach powiedzmy randomowych. Czapeczkę z daszkiem za to prawie zawsze białą żeby słońce się odbijało a nie przyciągało

@mozgogrdyczka: raz na jakiś czas staram się czyścic buty. Jak błoto zasycha w materiale to podobno te drobinki szybciej przecierają włókna . Ma to sens.

Te wyżej na szczęście białe nie są. One już wyglądają na uwalone
  • Odpowiedz
@noe44: tylko cena się liczy, a wygląd to im bardziej, jak to nazwałeś "dyskusyjny" tym bardziej mi przypomina jak zaradny jestem i ile przycebuliłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak jak to ujęła @mozgogrdyczka: mam pomarańczowe- oczojebne Novablasty za pół rynkowej ceny, inne biało-złote i jeszcze miałem czarno-złote, ale już zadeptałem. Jeszcze teraz Nike z jakimiś tęczowymi akcentami ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
wszystko zależy jaka to cena... (i gdzie? ;) )

@chuckd: nie mieszkam w Polsce więc przeliczanie nic nie powie. Dla mnie były tańsze w stosunku do tego ile wołają za kolor który wybierasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz