Aktywne Wpisy
grexo +16
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Goronco +626
#nieruchomosci
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
- zwykła patologia
- ludzie o niskim ilorazie inteligencji, którzy ślepo podążają za modą
- zakompleksieni ludzie, którzy myślą że tatuażem się upiększą
- głupie, nieukształtowane umysłowo julki
- ludzie z zaburzeniami psychicznymi (borderline, zaburzenia dwubiegunowe, schizofrenia).
A jak widzę typa z tatuażem jak na zdjęciu to rzygać mi się chce. Oklepany na maksa motyw lasu (albo wilka) i jeszcze w takim miejscu, że z daleka wygląda to jak u-----a smarem ręka. Czuję obrzydzenie na samą myśl jakbym ja miał mieć do końca życia takie g---o na moim ciele.
#tatuaze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@inkill: to chyba podchodzi pod niską inteligencję (。◕‿‿◕。)
Niech sobie robią co chcą, jak Ciebie z zakolami widzą (jeśli masz) to też być może ich denerwujesz, kto wie. Tutaj wspomniałeś zaburzenia u osób z tatuażami, ale proponuję poszukać tych zaburzeń gdzieś bliżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@inkill: "sram sobie sam do ryja, żeby ktoś to widząc się obrzydził".
xD
Widać coś w tym jest i piecze patusiarnię ( ͡° ͜ʖ ͡°)