Wpis z mikrobloga

Nie jest tajemnicą, że 90% ludzi, którzy mają jakieś tatuaże to:
- zwykła patologia
- ludzie o niskim ilorazie inteligencji, którzy ślepo podążają za modą
- zakompleksieni ludzie, którzy myślą że tatuażem się upiększą
- głupie, nieukształtowane umysłowo julki
- ludzie z zaburzeniami psychicznymi (borderline, zaburzenia dwubiegunowe, schizofrenia).
A jak widzę typa z tatuażem jak na zdjęciu to rzygać mi się chce. Oklepany na maksa motyw lasu (albo wilka) i jeszcze w takim miejscu, że z daleka wygląda to jak u-----a smarem ręka. Czuję obrzydzenie na samą myśl jakbym ja miał mieć do końca życia takie g---o na moim ciele.
#tatuaze
zloty_wkret - Nie jest tajemnicą, że 90% ludzi, którzy mają jakieś tatuaże to: 
- zw...

źródło: comment_1658069114KKQBC4NylpTraQeYDX7nm6.jpg

Pobierz
  • 119
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zloty_wkret: w sumie to sie przypadkiem nie zesraj. Ja mam podobna dziare z motywem jelenia, ktory podobal mi sie przez minimum rok (do podjecia decyzji), a zrobilem to po to, aby ukryc blizny po operacji. Powodzenia w szufladkowaniu ludzkmi.
  • Odpowiedz
zapomniałeś dodać- są jeszcze ludzie. którzy robią sobie tatuaż tylko po to, żeby ktoś się mógł o to zesrać( ͡° ͜ʖ ͡°)

@inkill: to chyba podchodzi pod niską inteligencję ()
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@zloty_wkret: jak ktoś lubi i jest z czymś mocno związany to mam to w dupie. Jak ktoś se robi jakąś dziarę byle by mieć to mnie to śmieszy. Mnie się niektóre podobają, ale sam nie mam i mieć raczej nie będę. Swoją drogą niezła zarzudka bro.
  • Odpowiedz
@zloty_wkret: znany ból d--y bo się OP boi zrobić bo to przecież na całe żyćko!!!! no i jeszcze kasę trzeba wydać ofc.
Niech sobie robią co chcą, jak Ciebie z zakolami widzą (jeśli masz) to też być może ich denerwujesz, kto wie. Tutaj wspomniałeś zaburzenia u osób z tatuażami, ale proponuję poszukać tych zaburzeń gdzieś bliżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mamnatopapiery: W sumie nawet dobre porównanie z tą cegłą na ścianie, bo jest coś podobnego w tym klimacie. Idę o zakład, że jest całkiem pokaźna liczba osób z wielkimi tatuażami na łapach i mieszkaniami ze ścianami z odkrytej, niby starej cegły. Można by pójść jeszcze dalej i dodać do tego jakieś kolejne elementy tworzące obraz pewnego typu ludzkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
zapomniałeś dodać- są jeszcze ludzie. którzy robią sobie tatuaż tylko po to, żeby ktoś się mógł o to zesrać( ͡° ͜ʖ ͡°)

@inkill: "sram sobie sam do ryja, żeby ktoś to widząc się obrzydził".
xD
  • Odpowiedz
Dosłownie typ w nicku ma info, że wkręca @zloty_wkret a i tak wykopki łapią się na każdego baita. Elita internetu XD
Widać coś w tym jest i piecze patusiarnię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz