Wpis z mikrobloga

• 125
@Tommy__ pokazał się jako człowiek o gołębim sercu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Widać że u Glapińskich to Kasia jest prawdziwym jastrzębiem i chętnie by wbiła szpony w roszczeniową kredyciare.
  • Odpowiedz
@Tommy__: ta Kasia jakby 24h/ dobę TVP info oglądała. IQ 70. A Glapinski mówi na odczepnego jak się nie sprawdzi powie "cóż Nostradamusem nie jestem" i się rozejdzie po kościach a wszystko można było dużo wcześniej przewidziec.
  • Odpowiedz
@Tommy__: agrounia wyslala babe reprezentującą najgłupszy dostępny elektorat. Glupszy niż ten który glosuje na pis.

"Daj mnie za darmo kredyt, zarabiam 3 tys i nie stać mnie na mieszkanie za 800 tys, co ja mam robić? "
  • Odpowiedz
  • 41
Gościu dobrze zrobił że te stopy podniósł a ludzie nawet tutaj na wykopie za to go wyzywają xd chore społeczeństwo
  • Odpowiedz
@mat0707: Dokładnie, gdyby stópki nie poszły w górę to teraz mielibyśmy inflację na poziomie 20-30%, właśnie tak zrobiła Turcja która stóp procentoiwych nie podniosła i mają teraz inflację na poziomie 70% ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co by nie mówić o Glapie to osobiście uwazam że chłop ma głowe na karku
  • Odpowiedz
za to wystąpienie serio szacunek; typ odpoczywa nad morzem, zaczepia go histeryczka dość jednak agresywna w tonie; a on jej tłumaczy spokojnie, nie ucieka, nie każe #!$%@?ć; uspokaja swoją babę; oaza spokoju - bez zawahania i prosto w oczy kłamie ze na koniec 2023 będą obniżać stopy (ʘʘ)

@DildoShwaggins: dokładnie, ziomek wie co robi, stopy trzeba #!$%@?ć żeby gospodarkę utrzymać w ryzach i przy okazji żeby
  • Odpowiedz