@Snuffkin: w 20 min umyjesz kuchnie, łazienkę, w pokojach/salonie zetrzesz kurz z mebli, odkurzysz w całym mieszkaniu i umyjesz podłogę? XD można cię wynająć? ( ͡°͜ʖ͡°)
@kontodlabeki: U mnie to działa odwrotnie bo odpalam youtuba na telefonie i sprzątam. Przekładam sobie tylko telefon żeby rzucić okiem co sie dzieje. Czasami sie nawet nie zorientuje ze minęła godzina-dwie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Snuffkin: @kicjow: Wynająłem nowe mieszkanie. Jak ostatnio po roku przedłużałem umowę i wziąłem się za sprzątanie, to mi to 8 bitych godzin zajęło. Niby jest porządek, a jak się człowiek za to porządnie weźmie (m.in. z usuwaniem kamienia i mydła z kabiny prysznicowej), to #!$%@?. Minął miesiąc i jest podobnie jak przed tym całym sprzątaniem...
@kicjow: jak się mieszka na 40m, to się da ;) takie cokilkudnuowe (nie super głębokie) sprzątanie zajmuje mi właśnie jakieś 20-30min. Polecam sprawdzić film:
Wykopek w dniu premiery z kartką papieru i długopisem będzie liczył czarnoskórych w grze czy się zgadza z podziałem etnicznym na Florydzie xD #gta #gta6 #bekazprawakow
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link