Aktywne Wpisy
xiv7 +5
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 23.2% (61)
- Z wymiennymi ostrzami 18.3% (48)
- Elektryczna "3 kółka" 11.4% (30)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 47.1% (124)
EvineX +16
Chłop już stary ( ͡° ᴥ ͡°)
@shmatshiage: No wjechali, ale nie zmulili, po prostu zezwolili, zlecili i znalezli sie chetni a reszta była głównie obojetna.
Tylko co to zmeinia? Jezeli powstanie film na podstawie tych wydarzeń to bedzie dla Poslki dobrze?
Czy kolaboranci ukrianscy w formacjach niemieckich mordujacy Żydów ruztuja na postrzeganie Ukrianców teraz? Rzutują przecięz. Wiec jakie znaczenie bedzie miało dla wizerunku Polaków ,że kilka ogdzin przed pogormem w wisoce byli Niemcy? Nie oszukuj
@szurszur: jeżeli tego nie doprecyzujemy, to bedzie rzutować. Możemy też mowić o winie żydów którzy kolaborowali z niemcami i obarczać za to cały lud mojżeszowy (wiem, są ludzie ktorzy to robią).
@szurszur: Chodzi mi o całość a nie część. Antysemici sa wszedzie, także w Polsce. Nie można mowić ze Polacy sa winni Holocaustowi bo istnieja i istnieli tu antysemici. Na takiej podstawie to wszystkie narody z
@shmatshiage: Ale tu przywołujesz jakies poboczne wypowiedzi itp.
@Massad: xD Jeśli protesty to działania Kremla to KOD należy w tej chwili zamknąć za agenturalność.
@szurszur: Każdy kto chce znać prawdę.
@Massad: Dowiedz się czym jest policja polityczna. Tym było SB czopie bez szkoły.
@WafleMichaua: mówił o całkowicie innym konflikcie rozsiewając defetyzm chociażby na temat NATO
@WafleMichaua: ale zarzut do Bartosiaka (chyba? może ktoś inny) jest taki, że swoimi pomysłami chce rozwalić siły zbrojne RP. Ma to sens bo przecież jeśli głośno straszysz konfliktem, to politycy powiedzą "no dobra, konflikt się zbliża, to co mamy robić?" i wtedy sprzedajesz im pomysł na armię, który jest z d--y lub