Aktywne Wpisy
robert5502 +705
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +263
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
Tak naprawdę, chciała zamieszkać w Borach Tucholskich i karmić łosie piersią.
@Radysh: teraz przeczytaj to co napisałeś i pomyśl jak debilne jest to w kontekście postępowania i poglądów Spurek xD
W Borach Tucholskich oczywiście.
Sprawdziłem i widzę, że lektura na kształt prawackiego Super expressu.
Dlaczegóż ach dlaczegóż, większość (autocenzura) uważa, że jak nie popierasz jednych to z pewnością wchodzisz bez mydła drugim?
Wystarczyło pokrzyczeć trafiające w ich gusta hasła których same oczywiście się nie trzyma, bo jest na to zbyt ogarnięta xD
Dla kontekstu - jeszcze dwa dni temu te głąby pisały o Wołyniu obrazując to fejkowym zdjęciem, które z Wołyniem nic wspólnego nie ma.