Aktywne Wpisy
OVHcloud +72
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +375
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
w każdym z nich - inna krew
ale jeden przyświecał im cel...
#inpost #orlen #aliexpress #logistyka #heheszki
@starypijany123: my bad - widzę paczkomat, myślę inpost.
Ale żeby mi ktoś powiedział ze trzy lata temu, że zobaczę trzy stojące obok siebie paczkomaty i żaden z nich nie będzie Inpostu... xD
@atrophy: akurat tutaj to biuro jakiejś spółdzielni, nie mieszkania. Ale fakt, widok klasa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A już na pewno nie z orlenu tfu!
Komentarz usunięty przez moderatora
A w ogóle pierwszy raz widzę automat Aliexpres, nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje.
@Setral: Jak się dowiadywałem to raczej 350-500 zł mc https://www.money.pl/gospodarka/ile-zarobisz-na-przesylkomacie-kokosow-na-wynajmie-gruntu-nie-zbijesz-6656963829275168a.html
A w ogóle pierwszy raz widzę automat Aliexpres, nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje.
@derek25: to już drugi Ali w mojej okolicy, urocze są xD
@vulcanitu: a tego to nie wiem, sam byłem zaskoczony tym widokiem ¯_(ツ)_/¯
Ali wybiera za Ciebie paczkomat na podstawie adresu - być może gdy mają swój w pobliżu to właśnie jego wskazują?