Wpis z mikrobloga

No więc zadzwonił do mnie broker mBanku, jakiś nowy numer to odebrałem ehh (nowy +48 22 329 47 14, stary +48 22 329 47 34). Ich broker ma pretensje za moje złożone zlecenia, że znacząco wykraczają poza ich politykę bezpieczeństwa. No i że muszą je zdjąć, i że jeśli będę za tyle wystawiał będą zmuszeni wypowiedzieć mi umowę. No przecież mogę zaraz akcje GME zabrać, miałem pierwsze AMC wynieść albo mogę jeszcze połowę GME zabrać.

Czy oni na prawdę sądzą że wiedzą lepiej za ile ja chcę sprzedać swoje akcje??? Ja doskonale wiem ile są dla mnie warte i za ile mogę je sprzedać. Raptem na 80% akcji miałem wystawione zlecenia.

A na pytanie kiedy zostanie podane na stronie u nich informacja o przebiegu dywidendy to że to split przecież... panowie panowie. Jest na sali jakiś prawnik co mi ogarnie odszkodowanie jak bym dostał hajs tylo ( ͡° ͜ʖ ͡°)?

#gme
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@bill-adamsonn:

LOL XDDD Dobre. Zaraz swoje kilka akcyjek wystawię za cenę akcji buffeta :D

Ale jakie to ma znaczenie? Jego prawo wystawić za ile chce. Na GPW można i jakoś nikt się nie śmieje.
Jego cena, jego szanse. Pewnie liczy na pik jakby się zaczęły likwidacje, skoro to niemożliwe to co to kogo boli że tak ustawil?
  • Odpowiedz