Na szczęście to tylko jakaś kampania marketingowa, mająca na celu maksymalnie zmonetyzowanie trasy koncertowej. Jeszcze brakuje, żeby ten przecpany typ sprawował jakąś funkcję publiczną w tym kraju. On teraz, w wieku 20 lat ledwo skleja zdania i jest przymulony, a co dopiero będzie jak będzie miał 40 lat xD. #mata
dokładnie tak w SB Mafija sobie siedzą i ogarniają marketing Macie na pewno xD
@niezdiagnozowany: ja wiem, że dla Ciebie to są tylko postacie z internetu i całą wiedzę o nich opierasz tylko o swoje wyobrażenia i to jest ok. Masz prawo.
Nie chce mi się wyprowadzać z błędu. Stawanie w obronie raperów jest tak samo głupie jak pisanie hejtujących ich bez podstaw postów. Imo sam się obroni, zarobi kupę
@niezdiagnozowany ciekawe czy rządzący w wieku 20 lat zachowywali się dużo lepiej od niego. K---a nawet teraz są bardziej ułomni niż madczak co niektórzy. Jeśli w wieku 33 lat odda się nauce to jestem za jego kandydaturą. Ludzie się zmieniają z miesiąca na miesiąc, jeśli będzie się rozwijać to w wieku 40 lat faktycznie może być ogarniętym gościem. W dodatku ma siano czyli nie będzie podatny na korupcję. W samym materiale
@malinq: zobacz czego ten post dotyczy to po pierwsze,. Po drugie jest coś złego w posiadaniu managera i ludzi, którzy ogarniają zaplecze? Po trzecie naprawdę uważasz że mata nadaje się na kogoś kto pełni funkcję publiczną?
@tombeczka: Koleś jest produktem na który pracuje armia ludzi. To nie jest tak że nagrasz fajny kawałek, wrzucisz na spotifaj i jesteś gwiazdą. Małolaty poszły do makdonalda bo mata tak powiedział to może pójdą na wybory jak zarzuci hasztag po balecie na glosowanie xD Każda inicjatywa która może odsunąć od koryta ten grzyb który obecnie tam siedzi jest warta uwagi.
nie. Złe jest przeświadczenie o tym, że tak jest w oparciu o własne domysły nie znając kompletnie tego świata.
Sory mordo, to jak Ty znasz ten świat to powiedz jak to się robi? Mata wszystko sam ogarnia, te koncerty na tysiące osób, w międzyczasie wydanie płyty, a kontrakt z Makiem to mu chłopaki z SB Mafija ogarniali
@tbhilt: WTF? A co ma jedno do drugiego? Niech sobie sspiewa, gra tańczy w MMA walczy, to coś innego niż kierowanie państwem.
@malinq: to Ty piszesz o jakichś swoich wyobrażeniach xD.
Na pewno tak jest, że ktoś przychodzi do Maty z Mąką, a on nie czytając umowy się na nią godzi, to samo z koncertami. Są organizatorzy? A spoko. To gramy? StawkA? A dogadamy się xD. Wydajny płytę.
Na pewno tak jest, że ktoś przychodzi do Maty z Mąką, a on nie czytając umowy się na nią godzi,
@niezdiagnozowany: nie wiem skąd Ci się do tego wzięło nieczytanie umowy, ale jak już musisz walić w chochoła to tak jak mówiłem wcześniej - masz racje. Ja się myliłem
Tak naprawdę to mata ze swoją armią marketingowców którzy go wypromowali chodził od firmy do firmy i prosił czy może ich
Ale wy macie bul d--y o tego Matczaka ( ͡°͜ʖ͡°) jeszcze się zdziwicie za 18 lat, w sumie nie mam więcej do dodania @GigaCzad @PatekPhilippeTiffanyBlue @malinq chyba mało jest jest tak ewidentnych postaci jak Matczak gdzie można zobaczyć, że ktoś ma po prostu bul d--y o jego karierę i to, że miał szczęście w życiu jak połowa tej pseudokrytyki tutaj
@malinq: Ty chyba nie rozumiesz o czym piszesz. Widzę, że jesteś wielkim fanem Maty i nie umiesz przyjąć tego, iż nawet taki chłop jak on ma marketingowców i managera xD
#mata
@OsamaPepe: jeżeli chciałeś mnie obrazić to nic gorszego nie mogłeś mi zarzucić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@niezdiagnozowany: ja wiem, że dla Ciebie to są tylko postacie z internetu i całą wiedzę o nich opierasz tylko o swoje wyobrażenia i to jest ok. Masz prawo.
Nie chce mi się wyprowadzać z błędu. Stawanie w obronie raperów jest tak samo głupie jak pisanie hejtujących ich bez podstaw postów. Imo sam się obroni, zarobi kupę
@niezdiagnozowany: nie. Złe jest przeświadczenie o tym, że tak jest w oparciu o własne domysły nie znając kompletnie tego świata.
@niezdiagnozowany: Patrząc na to jakich mamy polityków? Mógłbym wskazać od zaraz co najmniej 20 których wymieniłbym w sejmie na Matę.
Sory mordo, to jak Ty znasz ten świat to powiedz jak to się robi? Mata wszystko sam ogarnia, te koncerty na tysiące osób, w międzyczasie wydanie płyty, a kontrakt z Makiem to mu chłopaki z SB Mafija ogarniali
Komentarz usunięty przez moderatora
@niezdiagnozowany: zdefiniuj wszystko
@malinq: to Ty piszesz o jakichś swoich wyobrażeniach xD.
Na pewno tak jest, że ktoś przychodzi do Maty z Mąką, a on nie czytając umowy się na nią godzi, to samo z koncertami. Są organizatorzy? A spoko. To gramy? StawkA? A dogadamy się xD. Wydajny płytę.
@niezdiagnozowany: nie wiem skąd Ci się do tego wzięło nieczytanie umowy, ale jak już musisz walić w chochoła to tak jak mówiłem wcześniej - masz racje. Ja się myliłem
Tak naprawdę to mata ze swoją armią marketingowców którzy go wypromowali chodził od firmy do firmy i prosił czy może ich
Ale wy macie bul d--y o tego Matczaka ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeszcze się zdziwicie za 18 lat, w sumie nie mam więcej do dodania @GigaCzad @PatekPhilippeTiffanyBlue @malinq chyba mało jest jest tak ewidentnych postaci jak Matczak gdzie można zobaczyć, że ktoś ma po prostu bul d--y o jego karierę i to, że miał szczęście w życiu jak połowa tej pseudokrytyki tutaj