Wpis z mikrobloga

Dobra, czas z tym skończyć. Niestety przesiadywanie na wykopie, a zwłaszcza mikroblogu niczego sensownego mi nie daje i tracę na to zbyt dużo czasu. Siedzę tu od lat i jedyne co widzę to coraz więcej trolli i napinaczy. Tag przegryw na którym często wylewałem swoje żale już nie jest tym samym miejscem. Pełno trolli, już nie wiadomo kto jest na serio "przegrywem" czyli osobą z problemami, która stara się wyjść z tego syfu, a kto jest tu tylko trollem od nadgarstka, szczęki, natury, wzrostu, ok oski czy innych wymówek. Nie mam zamiaru więcej się tu logować dopóki nie poprawię swojej sytuacji w relacjach damsko-męskich lub z otyłości drugiego stopnia w której się znajduję zejdę do prawidłowej wagi. To może oznaczać, że nigdy już tu niczego nie napiszę, ale trudno. Wierzę, że jednak kiedyś tu wrócę podzielić się miłą wiadomością. Żegnajcie i powodzenia dla tych którzy próbują poprawić swoją sytuację.

#przegryw #przegrywpo30tce #wychodzimyzprzegrywu #wyjsciezprzegrywu #wygryw #odchudzanie #chudnijzwykopem #relacjedamskomeskie #tfwnogf
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach