Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@blablalbla: Pamiętam jak gdzieś 25+ lat temu najadłem się agrestu pod korek, rzygalem całą noc i już więcej agrestu nie jadlem ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@blablalbla Rodzice mają książkę kucharską z 1902 roku bodajże i tam są różne pomysły jakie dania ma służbą robić żeby się nie nudziła - i jest na przykład przepis na konfiturę agrestową, którą się nadziewa skórki agrestowe. Lata temu to czytałem ale utkwiło mi w pamięci...
  • Odpowiedz
Kwaśne włochate chujstwo, ze skórą nie nadającą się do spożycia. 2/10.


@nocny-mirek: kwaśne są jak jesz niedojrzałe, tak samo wiśnie i truskawki mogą być kwaśne jak nie są mega dojrzałe. Dojrzały agrest jest mega pyszny i słodki
  • Odpowiedz