Wpis z mikrobloga

@marcopoIo wróciłem z emigracjii do swojej maisto-wsi. 10 lat temu spotykało się nielicznych przedstawicielii białego szaleństwa. A tera? Siedząc w lokalnej baropizzerii po godzinie 21 wiekszasc stolikw zasypane kreskami, biorą młodzi, biorą starzy. Masakra
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 161
@marcopoIo wróciłem z emigracjii do swojej maisto-wsi. 10 lat temu spotykało się nielicznych przedstawicielii białego szaleństwa. A tera? Siedząc w lokalnej baropizzerii po godzinie 21 wiekszasc stolikw zasypane kreskami, biorą młodzi, biorą starzy. Masakra

@Berkel_88: chyba trochę podkoloryzowałeś
  • Odpowiedz
  • 103

@Berkel_88: gdzie wy #!$%@? żyjecie? W Medellin?
  • Odpowiedz
  • 40
@korpoRator: jestem w stanie częściowo w to uwierzyć, na magazynach nawet 50 letnie janusze wciągaja, w sumie w 90 latach mieli 20 lat

@oruniak: w to jestem w stanie uwierzyć ale raczej nie uwierzę w to, że wbijasz do Dagrasso a tam na talerzach zamiast kapriciozy na cienkim leżą tłuste węgorze.
  • Odpowiedz
@korpoRator to nie żadne dagrasso tylko prywatna pizzeria na wsi, jest jeszcze kilka innych, ale ta młodzi sobie ulubielii i nie zawsze, zale często na weekendy w późnych godzinach tak jest. Właściciel udaje że nie widzi bo ma klientów ¯_(ツ)_/¯
@korpoRator no trochę jeśli chodzi o starszych. , ale nie tylko to jest moja opinia, znajomy tak samo stwierdził. Za moich czasów to alko i zielone, sporadycznie kogoś widziało się po białym.
  • Odpowiedz
  • 0
@korpoRator to nie żadne dagrasso tylko prywatna pizzeria na wsi, jest jeszcze kilka innych, ale ta młodzi sobie ulubielii i nie zawsze, zale często na weekendy w późnych godzinach tak jest. Właściciel udaje że nie widzi bo ma klientów ¯(ツ)/¯
@korpoRator no trochę jeśli chodzi o starszych. , ale nie tylko to jest moja opinia, znajomy tak samo stwierdził. Za moich czasów to alko i zielone, sporadycznie kogoś widziało się po białym.
  • Odpowiedz
tylko na #!$%@? komuś klienci, którzy nic nie jedzą?

@korpoRator:

#!$%@?ąc od wpisu - obecnie ćpa się różne rodzaje kryształu, do którego organizm szybko się przyzwyczaja. Pracowałem z kilkoma takimi typami i oni normalnie jedli.
  • Odpowiedz