Wpis z mikrobloga

@Renard15: Zaskakuje mnie ten świat. Brakuje mi tam głosu Krystyny Czubówny. Kompletnie ten świat tych Parysów jest mi obcy. Wygląda jak człowiek ta kobieta ale wyraża się, buduje zdania i opowiada z przejęciem o takich absurdach.
Szczerze powiedz mi o czym ona mówi bo zupełnie nie rozumie, niby mówi po polsku ale jakoś dziwnie.
  • Odpowiedz
@bramborak: musiałbyś zagłębic sie w uniwersum wszechstronnego mistrza, 33latka wychowanego bez przyjaciół i na anime w stylu naruto czy inne dragonballe

tak więc mamy człowieka który jest infantylny niczym 12latek, wierzy że anime to są historie z prawdziwego życia obleczone w mity i legendy o superbohaterach, który smali cholewki do tej całej najeczki, ta go olewa więc on w przypływie narcyzmu, wyparcia i dziecięcego gniewu grozi że zniszczy jej życie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Renard15: ona tak dziwnie ustami rusza, jak na deepfejkach. To chyba już się stało xD

No to Wszechstronny Mistrz Boski Smok Ninja Shinobi wybuchnie po zobaczeniu tego.
  • Odpowiedz
@Renard15: O chuju złoty właśnie obejrzałem jakieś jakieś kawałki na YT. Dlaczego on nie siedzi w szpitalu? Gościu ma też dostęp do niebezpiecznego narzędzia przecież może komuś zrobić krzywdę. Znane są personalia tego gościa?
  • Odpowiedz