Chlop jak byl mlodszy i pracbazowal na studiach to probowal sie uspolecznic i znalezc szara myszke na zone, ale nie wychodzilo. Uciekalem w gry komputerowe. Wracalem z prwcy i gralem do 2 w nocy. Rano niewyspany do pracy, po pracy znow. W weekendy silka i znow granie w gry.
Dzisiaj juz mnie te gry nie ciesza i nie jest to juz dobre miejsce do ucieczki.
Dobrym sposobem moze i bylyby podroze... Jezezilem se autkiem po Chorwacji... To nawet ta samotnosc tak wtedy nie bolala. Jak hcialem se porozmawiac to szedlem do spozywczaka moewilem - dobr dan
I na koniec
-chwała
I jusz bylo porozmawiane z tubylcami.
Ale nie mam pieniazkow tak duzo by zapewnic sobie stala ucieczke w ten sposob.
Trittico mi pomagalo ale rozjebyealo mi serduszko no i problrmu tez nie rozeiazyealo tylko znieczulalo na problem.
#depresja i samotnosc to jedna z najgorszych rzeczy jskie mozenspotkac teoretycznie zdrowego fizycznie chlopa. Swiadomosc ile przez to zaprzepascilo sie i ile jeszcze tej #gehenna przede mna. #przegryw
@eternalzz: często się coś psuje, a motocykl nowy z salonu turystyczny w porównaniu do samochodu to śmiesznie tani i w kupnie i w utrzymaniu a można Europę zwiedzic
Chlop jak byl mlodszy i pracbazowal na studiach to probowal sie uspolecznic i znalezc szara myszke na zone, ale nie wychodzilo.
Uciekalem w gry komputerowe.
Wracalem z prwcy i gralem do 2 w nocy. Rano niewyspany do pracy, po pracy znow. W weekendy silka i znow granie w gry.
Dzisiaj juz mnie te gry nie ciesza i nie jest to juz dobre miejsce do ucieczki.
Dobrym sposobem moze i bylyby podroze... Jezezilem se autkiem po Chorwacji... To nawet ta samotnosc tak wtedy nie bolala. Jak hcialem se porozmawiac to szedlem do spozywczaka moewilem
- dobr dan
I na koniec
-chwała
I jusz bylo porozmawiane z tubylcami.
Ale nie mam pieniazkow tak duzo by zapewnic sobie stala ucieczke w ten sposob.
Trittico mi pomagalo ale rozjebyealo mi serduszko no i problrmu tez nie rozeiazyealo tylko znieczulalo na problem.
#depresja i samotnosc to jedna z najgorszych rzeczy jskie mozenspotkac teoretycznie zdrowego fizycznie chlopa. Swiadomosc ile przez to zaprzepascilo sie i ile jeszcze tej #gehenna przede mna.
#przegryw
Zfjecie #chorwacja po ktorej jezdizlem
źródło: comment_1657478144X45XY94fW4G2HimTie719h.jpg
Pobierz