Wpis z mikrobloga

• 0
@Krisskow: Z grafik to nie odstawał tempem z trgo co widziałem. Ver tez by połknął. Jakieś uwagi do jego wyścigu? Charles również zaliczył idealny wyścig jakby coś
  • Odpowiedz
@Misticmac: Dzisiaj obserwowaliśmy co wyprawia Leclerc kiedy Ferrari postanowi mu pozwolić się ścigać. Końcowka lekki zawał bo byłem pewien, że jemu też zaraz w-----e samochód, ale na szczęście dotrwał. Natomiast Szarl gigachad
  • Odpowiedz
  • 0
@Krisskow: Tzn nie do końca się zgodzę, bo ścigania jako takiego nie było. Ferrari zdecydowanie miało szybszy bolid w tym wyścigu i lepsze zużywanie opon. Oczywiście ataki na maxie były piękne (zwlascza chyba ten pierwszy), ale max już nie miał opon. To nie jest np jak w jeddah, gdzie bolidy były mniej więcej równe. Tu była duza przewaga. Carlos tez by go połknął, gdyby nie dnf
  • Odpowiedz
  • 0
@Krisskow: No słabo gonił, bo Ferrari było szybsze hehe. Aczkolwiek nie będę wyrokować czy by go połknął czy nie, bo tu jednak grali strategicznie już. Sainz gorszego tempa nie miał z tego co patrzyłem. Bardzo dobry wyścig w jego wykonaniu, tylko miejsce inne
  • Odpowiedz