Ile można zarobić jeżdżąc na Bolcie albo Uberze nocki piątek/sobota sobota/niedziela zakładając start Ok. 18 koniec Ok. 2-3 w nocy? Głównie w #krakow albo #warszawa #uber #bolt #pytaniedoeksperta
@TypowyPolskiFaszysta: mam ok. 80km do Krakowa, samochód rocznik 2008 i dwa dni w tygodniu wolne, które mógłbym zamiast na bezmyślne oglądanie internetu poświęcić na dorobienie kilku złotych. Pytam, bo nie wiem czy licząc dojazdy, paliwo (LPG więc trochę taniej) i amotyzację samochodu jestem w stanie wyjść na swoje
@staryalkus: uczciwie licząc amortyzację samochodu kilkanaście zł/h, chyba że byś jakieś mnożniki albo promocje wyhaczał. Prędzej się zainteresuj icarem albo ekotaxi bo masz wyższe stawki i niższą prowizję, ale z takim dolotem i małą ilością godzin to i tak na granicy opłacalności
@staryalkus: samochód to nie wszystko - musisz mieć wbite w dowód TAXI, zrobić licencje i zrobić przegląd na TAXI - co drastycznie zmniejszy wartość samochodu a kasa która wydasz na to wszystko nie zwróci się dość szybko :)
#uber #bolt #pytaniedoeksperta