Aktywne Wpisy

Lonate +515
Moja mama wie, że ostatnie 2 lata chorowałam na #depresja - leczenie farmakologiczne, psychoterapia. Wczoraj mi powiedziała, że moja niby-depresja to tylko głupia wymówka bo ona miała gorzej w życiu i nie miała czasu na wymyślanie depresji.
Dziękuje mamo, ponownie utwierdziłaś mnie w tym jaką matką dla swojego dziecka nie chcę być.
#dzieci #zalesie
Dziękuje mamo, ponownie utwierdziłaś mnie w tym jaką matką dla swojego dziecka nie chcę być.
#dzieci #zalesie

ElLama +547
Dołącz do mnie już dziś, a być może za parę miesięcy będzie stać Cię na taka zagrzybiałą kanapę
#frajerzyzmlm #mlm #bekazpodludzi
#frajerzyzmlm #mlm #bekazpodludzi

Głównie jakieś widoczki, pomniki i atrakcje typu prom, nietypowa #architektura czy coś, mniej muzea ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@depcioo: co?
No i wszystko rozkopane.
Jak architektura Cię interesuje to koniecznie Wały, filharmonia, przejdź się Jagiellońską obejrzeć sobie kamienice, możesz wybrać się pooglądać wille West Endu (ul. Wojska Polskiego od pl. Szarych Szeregów do mniej więcej krzyżówki z Piotra Skargi), willę Lentza można zwiedzać, ale nie wiem w jakie dni i godziny oraz ile to kosztuje. Z architektury sakralnej to polecam obejrzeć (zwłaszcza
@Dorciqch
Dzięki Wam bardzo!
Jak masz jeszcze jakieś pytania wal śmiało na priv, z miłą chęcią pomogę