Aktywne Wpisy

Nordri +596
Mirki trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj wychodzę za mąż xD
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
źródło: gołompki
Pobierz
Erravi +286
Państwo na jdg, zabiera mi z 50% zarobków na dzień dobry, kolejne 40% w oddaje w podatkach w kupowanych rzeczach, opodatkowali wszystko kilka razy.
Politycy. Fałszywi i obłudni, gotowi poświecić ludzi dla lobbystów i ich interesów oraz dla własnego zysku, kłamią, unikają odpowiedzialności, kradną wykorzystują pozycję do swoich celów.
Urzędnicy. Wieczne naburmuszone sk...ny pod których tworzone są przepisy, ważny aby oni je rozumieli i stosowali do je...nia obywatela i my łożymy na ich
Politycy. Fałszywi i obłudni, gotowi poświecić ludzi dla lobbystów i ich interesów oraz dla własnego zysku, kłamią, unikają odpowiedzialności, kradną wykorzystują pozycję do swoich celów.
Urzędnicy. Wieczne naburmuszone sk...ny pod których tworzone są przepisy, ważny aby oni je rozumieli i stosowali do je...nia obywatela i my łożymy na ich

Boże, jaki to jest nierozwojowy kloc ;/
Chłop robi recenzję czasopisma, którego NIE przeczytał.
0:50 - może da się kupić, może nie da się kupić, nie wie, nie chciało mu się zajrzeć na allegro (po co się przygotować do filmiku?).
1:17 - no jakiś wydawca się zmienił, no nie wie chłop jak, kiedyś tam się zmienił, no ogólnie inny wydawca i całe te (po co się przygotować do filmiku? x2). Nawet nie sprawdził kiedy, kto, kogo i dlaczego, taki to znaffca sceny gamingowej.
potem dobre dwie minuty p---------a jak to akselię pokrzywdzili kradnąc zdrapki (?), ale żeby iść i złożyć reklamację... oj.
potem omawia czasopismo (gazetę ( ͡° ͜ʖ ͡°)) strona-po-stronie bez wyrażania własnej opinii, z tym że mniej-więcej 2 na 3 artykuły są przez Oskarka nieprzeczytane.
Mjut jest w 10:19 - chłop snuje (nie za trafne) przypuszczenia, że artykuł jest o czymś, ponieważ - uwaga - nawet nie tyle nie zdążył go przeczytać, co nie przejrzał go nawet na szybko (!) by ustalić o czym to jest.
Dalej już nie dałem rady tego obejrzeć nawet na speedzie 1,5.
RECENZJA RECENZJI:
- chop nie umi recenzować - zamiast tego mamy 20 minut przeglądania gazetki i mówienia co jest w danym artykule zamiast oceny czy dany artykuł jest napisany dobrze/źle/c-----o. Znaczy nawet tego nie mamy, no bo chop nie przeczytał recenzowanej pisaniny xD
- słownictwo trzynastolatka, i to takiego co ma tróję z polaka
- ZEROWY rozwój warsztatu pomimo tego że Axel produkuje się na yt kilka lat. To mnie fascynuje najbardziej, jak do cholery można nie rozwijać skilla w wypowiedziach publicznych, skoro się je regularnie prowadzi? On serio nie słyszy tego, że mówi po prostu za wolno i bez żadnej treści?
Wręcz się cofa - kiedyś chociaż mówił co tam w Oskarku piszczy, czy mu się gra podoba czy nie bo lami (ok, zasadniczo to wszędzie lamił)
#axeliocontent
Funfacty:
- tam są dwa pokoje, kuchnia, WC i osoba od WC łazienka - razem 48 metra,
- po dziadku sprawy spadkowej
https://www.wykop.pl/wpis/48529619/mirki-przegladalem-z-nudow-internet-i-znalazlem-fi/
@lardor https://m.youtube.com/watch?v=3WICbE6bQ1k
@Lardor skąd to wiadomo, że uderzył matkę?
A ja lubię lecieć do przodu.
Już niedawno parokrotnie ukazywał swój debilizm wrodzony zwłaszcza przy quasi-pomocy dla Konona.