Aktywne Wpisy
Vladimis +87
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
patryk-kabacinski-1 +171
Morderstwo na bezdomnym w okolicach Muzeum Morskiego w Rotterdamie
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
#paliwo
Ale płacą w $, a ile nasza waluta poleciała?
Teraz jest po 102,61$
@jalop: Akurat wczoraj to przewidziałem ze względu na Borisa Johnsona. Przy takich akcjach zawsze wali do góry. Prognozy były, że pójdzie w doł, ale otóż nie tym razem
@Znowmuszewymyslec: jak dolar drożeje to paliwo drożeje, dlaczego zatem jak dolar taniał to paliwo w hurcie na Orlenie drożało? Cena za baryłkę wtedy spadała
Ale podaj dokładnie datę aby poznać cenę ropy do wartości dolara.
Przykład był podany z wczoraj czy przedwczoraj
Ostatnie 4 dni dolar podrożał o 16gr
Ropa spadła z 112 na 98 a teraz po 102,71
@Znowmuszewymyslec: ediz też tak pisze zawsze, a @kleopatrixx aka Mariusz nie interesuje się polityką, bronisz złodzieja to twój wybór ale miej chociaż te minimum godności zeby to przyznać ¯\_(ツ)_/¯
W danym okresie
ropę masz wyżej, w tym okresie spadek o 4-6$
A dolar rósł wykres niżej.o kilka groszy
Więcej nie odpowiadam, bo wyjdę na pisiora.
Dużego rozsądku przy wyborach
Jakie masz wytłumaczenie na cenę w okolicy 8pln przez zwielokrotnianie marży rafineryjnej?
Bardzo bawią mnie twoje fikołki, nie uciekaj
Za nasze dadzą przywileje seniora. Będą najlepsze gęby kupione,
Komentarz usunięty przez autora
Ropa to tez paliwo, gaz to paliwo, drewno to paliwo.
Miałem kłopot ze zrozumieniem wpisu