Jak przezyc za 300zl do konca tego miesiaca? Wydalem wszystko na gadzety i sprzet audio i wlasnie spostrzeglem ze zostalo mi malo kasy xD
Mam jeszcze budzet 200zl na zarcie i kupony do biedry na okolo 150zl a nie chce sie zapozyczac. Wychodzi okolo 15zl dziennie to chyba nie jest mozliwe zeby za tyle przezyc.
Przykladowo rano omlet z dzemem porcja ~4zl, obiad kurczak z ryzem (kurczak 5zl, ryz 1zl, sos 2zl), na kolacje kostka sera bialego z oliwa z oliwek - 4zl
Wychodzi 16zl to nawet by dalo rade
Prosze o protipy/propozycje co kupowac do jedzenia zeby bylo tanio i zdrowo.
@SaintWykopek: Ja dostaję ostatniego i pomimo, że prawie codziennie coś kupuję to dalej mam hajs. Nie wyobrażam sobie kupowania zbytków kosztem żarcia ( ͡°͜ʖ͡°)
Mam jeszcze budzet 200zl na zarcie i kupony do biedry na okolo 150zl a nie chce sie zapozyczac. Wychodzi okolo 15zl dziennie to chyba nie jest mozliwe zeby za tyle przezyc.
Przykladowo rano omlet z dzemem porcja ~4zl, obiad kurczak z ryzem (kurczak 5zl, ryz 1zl, sos 2zl), na kolacje kostka sera bialego z oliwa z oliwek - 4zl
Wychodzi 16zl to nawet by dalo rade
Prosze o protipy/propozycje co kupowac do jedzenia zeby bylo tanio i zdrowo.
#polskabieda #pytanie #finanse #pieniadze
Wejdź na post jajeczny ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Krokiruks Ja jeszcze nawet nie dostałem wypłaty ( ͡º ͜ʖ͡º). Niemiecka umowa, szef ma czas do 15 dnia miesiąca XD.
@Krokiruks Nie mam nic do dodania ( ͡º ͜ʖ͡º)