Aktywne Wpisy
mango2018 +92
Mam nadzieję, że cała ta akcja z #poznan przyczyni się do zaostrzenia prawa do posiadania #bron
Jasno i wyraźnie widać, że obecny system nie działa, a pozwolenia wydawane są pochopnie.
Miejsce broni jest na strzelnicy i poza służbami powinien być kategoryczny zakaz posiadania broni.
Również do celów sportowych i myśliwskich.
Chcesz sobie postrzelać, idziesz na strzelnice, pożyczasz broń, strzelasz, zdajesz i wychodzisz.
Żadnej broni w domu czy na ulicy.
#takaprawda #przemyslenia
Jasno i wyraźnie widać, że obecny system nie działa, a pozwolenia wydawane są pochopnie.
Miejsce broni jest na strzelnicy i poza służbami powinien być kategoryczny zakaz posiadania broni.
Również do celów sportowych i myśliwskich.
Chcesz sobie postrzelać, idziesz na strzelnice, pożyczasz broń, strzelasz, zdajesz i wychodzisz.
Żadnej broni w domu czy na ulicy.
#takaprawda #przemyslenia
Dziewczyny mi nie zal bo w 2021 roku przezylem wieksza tragedie niz ona teraz. Ale z kolei mniejsza niz bycie zamordowanym wiec zal mi jej narzeczonego bo na pewno chcial zyc. A zabojca jak sie meczyl psychicznie to mogl sam z soba skonczyc nawet na jej oczach jesli chcial bez pociagania ze soba do grobu innego typa.
#poznan
#poznan
Fajne glosniki, wyswietlacz jak na LCD calkiem ok, choc do amoleda bym chetnie doplacil.
Szkoda że APU jest w 7nm zamiast 5nm. Bateria by trzymala dluzej, ale i tak jest spoko. Na samolot 2.5-3h akurat a w pociagach sa teraz gniazdka.
IMO to przyszlosc grania. Jak wejda APU w 3nm to kazdy kto nie potrzebuje 4k i 120 fps w najnowszych tytulach zadowoli sie czyms takim.
#steamdeck #gry
ok no to na kolejnej wersji steam decka moze dac rade ale to i tak bedzie meczarnia ze znizaniem detali i w 30 fps
@SmugglerFan: czyli o jakiej grze myslisz np? CP2077 akurat na ps4 niespecjalnie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GokuMK: btw podoba mi sie jak ludzie maja juz tak #!$%@? na podstawowego xboxa one ze sie go pomija jak sie mowi o slabej wersji na konsolach cyberpunka xd
Telefon też możesz podłączyć do tv, albo strumieniować i grać na tv =)
@Ko_Otu: obczajalem. Fajna technologia ale gra sie tak sobie. Trzeba se kupic dobrego pada wiec wcale nie 30 zl/m. No i w domu albo mam laptopa do gier albo nie mam czasu na granie. A w podrozy streaming nie dziala.
Co do zakupu pada, to wiedźmina też musiałeś najpierw kupić a tam wszystkie gierki za darmo
@Ko_Otu: gdzie? Na geforce now? Chyba snisz. Mozesz grac tylko w te co kupiles, np: na steam.
Tak samo jak na steam deck.
@littlejunkie420: mozesz napisac co bylo wadliwe? Sprzedaz z zyskiem troche kusi ale raczej zostawie.
2 egzemplarz: https://www.youtube.com/watch?v=3wMJ-I2k1fQ tzw. Powtarzanie inputu żeby symulowac na trackpadzie wychylenie galki po jednej stronie działa dobrze a po drugiej wolniej co widać na filmiku.
Co do sprzedaży to Ukraińcy się dobijają, sprzedałem wersje 256 za 3600 a jakbym poczekał dłużej to dawali 3700