Wpis z mikrobloga

Imponujące urządzenie. Wiedźmin na ultra śmiga. Podróż samolotem czy pociągiem, ledwie człowiek siądzie a nie zauważy a już trzeba wysiadać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajne glosniki, wyswietlacz jak na LCD calkiem ok, choc do amoleda bym chetnie doplacil.
Szkoda że APU jest w 7nm zamiast 5nm. Bateria by trzymala dluzej, ale i tak jest spoko. Na samolot 2.5-3h akurat a w pociagach sa teraz gniazdka.
IMO to przyszlosc grania. Jak wejda APU w 3nm to kazdy kto nie potrzebuje 4k i 120 fps w najnowszych tytulach zadowoli sie czyms takim.
#steamdeck #gry
Pobierz
źródło: comment_16571092333AhAe7COqYYbBfEsLjhpex.jpg
  • 56
@GokuMK: mowie o obecnej generacji a nie grze ktora byla zapowiedzana przed zapowiedzia xbox one i ps4 lol.
ok no to na kolejnej wersji steam decka moze dac rade ale to i tak bedzie meczarnia ze znizaniem detali i w 30 fps
mowie o obecnej generacji a nie grze ktora byla zapowiedzana przed zapowiedzia xbox one i ps4 lol.

@SmugglerFan: czyli o jakiej grze myslisz np? CP2077 akurat na ps4 niespecjalnie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
CP2077 akurat na ps4 niespecjalnie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@GokuMK: btw podoba mi sie jak ludzie maja juz tak #!$%@? na podstawowego xboxa one ze sie go pomija jak sie mowi o slabej wersji na konsolach cyberpunka xd
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SmugglerFan: ale nikt nie mówi że będzie się dało odpalić gta6 na steam decku. Inny target. Zamówiłem bo zawsze ciekawiły mnie handheldy które poza Japonią są mega niszowe ale dostanę go może za rok
@GokuMK jak masz dobrego neta to wiedźmina na ultra na telefonie odpalisz. Wiadomo, nie tak wygodnie ale za to za 30zl miesięcznie. Obczaj geforce now.
Telefon też możesz podłączyć do tv, albo strumieniować i grać na tv =)
Obczaj geforce now.

@Ko_Otu: obczajalem. Fajna technologia ale gra sie tak sobie. Trzeba se kupic dobrego pada wiec wcale nie 30 zl/m. No i w domu albo mam laptopa do gier albo nie mam czasu na granie. A w podrozy streaming nie dziala.
@GokuMK no jak nie masz czasu na granie w domu to zostaje jedynie przenośna konsola.
Co do zakupu pada, to wiedźmina też musiałeś najpierw kupić a tam wszystkie gierki za darmo
@Ko_Otu: nie da się grać, mam internet 1gb z bardzo dobrym uploadem i pingiem na większości serwerów a i tak czuć opóźnienie - dla mnie wyklucza to totalnie jako alternatywa do grania.