Aktywne Wpisy
Ritowel11 +24
#slubodpierwszegowejrzenia kurcze przydałyby się więcej kłótni z domu nagranych, panie montażysto wrzućcie coś.
Piotrek7231 +80
#mecz Za taką grę aktorską Vini złotej piłki nie dostanie ale do nagrody Telekamer można go nominować.
Fajne glosniki, wyswietlacz jak na LCD calkiem ok, choc do amoleda bym chetnie doplacil.
Szkoda że APU jest w 7nm zamiast 5nm. Bateria by trzymala dluzej, ale i tak jest spoko. Na samolot 2.5-3h akurat a w pociagach sa teraz gniazdka.
IMO to przyszlosc grania. Jak wejda APU w 3nm to kazdy kto nie potrzebuje 4k i 120 fps w najnowszych tytulach zadowoli sie czyms takim.
#steamdeck #gry
Na takim małym gównie XD
@Kiedys_Mialem_Fejm: racja, ale handheld podlaczysz do dowolnego TV.
@COVID-21: na siedząco jest zaskakująco komfortowy. Na leżąco, ew na boku. Na moje drobne łapy na lezaco niegrywalny.
@SmutnyAnonekSuchodolski: mam na mysli to ze zamiast wielkich pudel po kilka kg bedzie cos takiego. Przeciez tez podlaczysz do tv.
@ktomizajalnazwy: widać. Powiedziałbym że mniej widać niedoskonałości, które w w3 dzisiaj są widoczne na dużym ekranie.
1280 x 800 pikseli (proporcje 16:10)
@GokuMK: nie będzie tak długo jak będą istnieli ludzie którzy nie potrzebują funkcji handhelda. Większy form factor zawsze zapewni większą wydajność i niższą cenę.
Jak dla mnie moje PS4 mogłoby równie dobrze ważyć dwukrotnie więcej i mieć z 10cm więcej w każdym wymiarze, bo i tak od 4 lat leży w