Aktywne Wpisy
Gours +28
Ci, którzy mają problem z tym, że nie kibicuję pato-Julce z Konfederosji. To nie tak, że polityka jest tak ważna, ale trzeba postawić pewne granice.
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Gours +36
Polacy są niesamowici. Gdybyśmy mieli takiego kogoś jak Francja, czyli Leona Marchanda, który zdobył 4 złote medale na tych Igrzyskach, i on apelowałby o przyłączenie Polski do rosji, a ja bym to skrytykował, to p0laczki pisałyby, żebym zamknął ryj i nie mieszał polityki do sportu, a on jest taki fajny i tyle dla Polski zrobił xDDD
Taki wniosek, patrząc na to jak p0laczki bezkrytycznie łykają pato-Julkę z Konfederosji, tylko dlatego, że przywiezie
Taki wniosek, patrząc na to jak p0laczki bezkrytycznie łykają pato-Julkę z Konfederosji, tylko dlatego, że przywiezie
Na dole proszę sobie wyobrazić dla każdego z nich dolną połówkę jaszczurki i ogon z kolcami jak kotwica.
Wiadomo, że paski na ciele nie są jeszcze przemyślane w przestrzeni 3D, może kiedyś trzeba będzie stworzyć jeszcze modele do każdego z nich (mój pierwszy w Blenderze wyszedł mi katastrofalnie). Paszczę także sobie ciężko wyobrazić, ale może to będzie jak z tymi bohaterami kreskówek, którzy nie istnieją jako faktyczna bryła, poza 3 rzutami z tyłu, boku i 45° ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie chciałem zebrać wiedzę z losowych zeszytów, gdzie rysowałem sobie z nudów na różnych wykładach.
Może kiedyś będzie gra komputerowa w tym uniwersum albo więcej opowiadań.
#rysujzwykopem
Ale jak już coś ogarniasz to będzie tylko lepiej ᕦ(òóˇ)ᕤ
I pozostałem na ostatniej. Te nowsze są albo pobugowane (0.92 ma problemy z wyświetlaniem czcionek niektórych), albo ociężałe (1.1 i 1.2) - bo gdy powiększymy nasze rysunki to zaczyna zamulać.
Interfejs w najnowszych wersjach nadal leży. Za mało kompaktowy.
Ludzi chyba odrzuca archaiczny wygląd Inkscape. Stosuje te same skróty klawiszowe co inne programy Open Source i nie tylko.
Np. trzymanie klawisza CTRL służy do powiększania i zmniejszania. Jest tak w przeglądarce Chrome, jest tak w GIMPie, w oprogramowaniu