Aktywne Wpisy
nocna_sowa +43
Drodzy Pasażerowie!
Proszę przygotować nadgarstki do kontroli.
Za brak zegarka naliczona zostanie opłata wg taryfikatora.
#kontrolanadgarstkow #zegarki
Proszę przygotować nadgarstki do kontroli.
Za brak zegarka naliczona zostanie opłata wg taryfikatora.
#kontrolanadgarstkow #zegarki
mirki pierwszy raz w życiu kupiłem premium buty udało mi się na promocji dorwać proszę o ocenkę
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#heheszki #takaprawda #humorobrazkowy #gastronomia #barber #detailing #gospodarka #ekonomia #inflacja
@loczyn: ze Grazyna oszukuje, ze umie strzyc?
Ale od lodów rzemieślniczych to wara. W każdym większym mieście jest lodziarnia, która nie kituje i robi solidne lody. To różnica jest w kurłe wielka w porównaniu do randomowych lodów na gałki, które kupuje się z jakiejś centrali.
Profesjonaliści robią 1/4 czasu, 1/4 ceny (często też lepiej) to, co nieudacznicy kręcący show i wow, wyolbrzymiający swoje problemy i swoją TYTANICZNĄ pracę bo każde zadanie jest dla nich mega wyzwaniem.
No i nie płacę 2x, tylko jakieś max 50% więcej niż w normalnych typu Grycan
@flumpy_bread: Tak, większość Grażynek nie umie strzyc, gdyby dobrze strzygły to by ludzie z tagu #przegryw nie płakali, że wyglądają jak gówno.
@loczyn: Idealny przykład tego o czym mówię. Jeśli ktoś robi prawdziwie rzemieślnicze lody, czyli robi sam mieszankę z podstawowych składników, a nie z bazy i smaku to ma np. 3 smaki: czekoladowy, śmietankowy i truskawkowy, a nie ogórkowe, i marchewkowe. Samemu nie przygotujesz takich smaków, bo to nie polega na wmieszaniu ogórka. Także każda lodziarnia oferująca po 10 i więcej smaków, z
Jak np. lodziarnie w Wawie - Pallone, Limoni czy tu akurat sieciowa i zdecydowanie nie rzemieślnicze ale smaczne - Good Lood