Aktywne Wpisy
dajcie jakieś bangery z dzieciństwa
#raportzpanstwasrodka #azjalife Maniek porównał jednego wpłacającego jakaś "gg" co wpłaciła mu pewnie z 200-300zł, do drugiego jakiegoś "ww", który wpłacił mu już około 16 tysięcy. W tym haczyk, że 3 tysiące miało być na dokarmianie jakichś lokalnych zwierzątek i przy okazji filmy pod kontent. Reszta dla niego i się nie wywiązał, bo był zajęty robieniem livów..
Wygadał się po raz kolejny ze swojej filozofii na życie tutaj. Kasa
Wygadał się po raz kolejny ze swojej filozofii na życie tutaj. Kasa
#heheszki #takaprawda #humorobrazkowy #gastronomia #barber #detailing #gospodarka #ekonomia #inflacja
@loczyn: ze Grazyna oszukuje, ze umie strzyc?
Ale od lodów rzemieślniczych to wara. W każdym większym mieście jest lodziarnia, która nie kituje i robi solidne lody. To różnica jest w kurłe wielka w porównaniu do randomowych lodów na gałki, które kupuje się z jakiejś centrali.
Profesjonaliści robią 1/4 czasu, 1/4 ceny (często też lepiej) to, co nieudacznicy kręcący show i wow, wyolbrzymiający swoje problemy i swoją TYTANICZNĄ pracę bo każde zadanie jest dla nich mega wyzwaniem.
No i nie płacę 2x, tylko jakieś max 50% więcej niż w normalnych typu Grycan
@flumpy_bread: Tak, większość Grażynek nie umie strzyc, gdyby dobrze strzygły to by ludzie z tagu #przegryw nie płakali, że wyglądają jak g---o.
@loczyn: Idealny przykład tego o czym mówię. Jeśli ktoś robi prawdziwie rzemieślnicze lody, czyli robi sam mieszankę z podstawowych składników, a nie z bazy i smaku to ma np. 3 smaki: czekoladowy, śmietankowy i truskawkowy, a nie ogórkowe, i marchewkowe. Samemu nie przygotujesz takich smaków, bo to nie polega na wmieszaniu ogórka. Także każda lodziarnia oferująca po 10 i więcej smaków,
Jak np. lodziarnie w Wawie - Pallone, Limoni czy tu akurat sieciowa i zdecydowanie nie rzemieślnicze ale smaczne - Good Lood