Aktywne Wpisy
Anacron +80
Co roku w Polsce ponad 5000 osób popełnia s---------o, z czego niecały 1000 stanowią kobiety. Lub inaczej. Średnio co dwie godziny w Polsce jakiś mężczyzna popełnia s---------o. Szokujące, prawda?
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Kravchenko +1
#nintendo #switch #gry
@Kruqu: Into the breach to jest ttakie dobre guano. Obejrzyj sobie jakieś recki w necie. Do tego możesz usiąść nawet na 30 sekund i wrócić za tydzień.
@myz_czarodziej: Diablo i Hades ograne już dawno. PoE to kurde chyba jednak nie dla mnie. Nie mam czasu żeby się tak zaangażować. Dzięki za sugestie.
@Kryspin013: Sprawdziłem recensje Quaza. Nawet fajnie to wygląda.
@Smartek: widzę że nie jestem jedyny, co cię odrzuciło od gry, u mnie przeważył system trwałości broni, bo prostu tragedia.
Mario 3d world ma dziwne sterowanie, ale jestem w 4 świecie dopiero.
Teraz gram w bravely default 2, polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Shin
Na switchu z exow grałem w luigis mansion 3 (i polecam, bardzo fajna, ale to nie jest jakiś killer), zeldę i teraz Fire Emblem Three Houses, które jest moim wielkim odkryciem, nastukalem 18h i bawię się super, dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła
@Smartek:to takie pokemony dla dorosłych. Często musisz dostosowywać drużynę pod daną walkę aby zminimalizować słabości a zmaksymalizować obrażenia. Gra trudna.
I niestety jak w każdym jrpg jest dość sporo farmienia na końcu gry aby zdobyć najlepsze bronie, zbroje