Wpis z mikrobloga

Ziomeczki kupiłem sobie #nintendoswitch i szukam jakiś ciekawych gierek. Nie muszą to być produkcje typowo Nintendo. Mogą być indyki i gdy innych wydawców. Polecicie coś do odstresowaniu w przerwie w pracy albo popykania wieczorem?
#nintendo #switch #gry
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Polecicie coś do odstresowaniu w przerwie w pracy albo popykania wieczorem?

@Kruqu: Into the breach to jest ttakie dobre guano. Obejrzyj sobie jakieś recki w necie. Do tego możesz usiąść nawet na 30 sekund i wrócić za tydzień.
  • Odpowiedz
@Kruqu: Ja mam Switcha od miesiąca, gram w Zeldę, ale nie jestem nią oczarowany. Kupiłem za namowami Luigi's Mansion 3 i jest świetny, super animacje, fajne pomysły i mechaniki, gra zyskuje w coopie (można grać jedną parą joyconów, bardzo spodobała się mojej żonie i tniemy razem). Ograłem Road 96 (kolega wyżej polecał i również bardzo mocno polecam), kupiłem za namową "Yes, Your Grace", "Green Heel" na promocji za 8 zł
  • Odpowiedz
@dinor913: Odrzuciło mnie to, że ten świat jest tak ogromny i zarazem tak pusty, nic tam się nie dzieje. To znaczy owszem, są przeciwnicy często do bicia i łatwo na nich natrafić, ale jakieś to takie... miałkie, na siłę i bez wyrazu. Nie wiem, czy to jeszcze zmienia się na późniejszym etapie gry, bo dostałem paralotnię i dotarłem do pierwszej wioski, gdzie jakaś stara babeczka dała mi questa, dalej nie
  • Odpowiedz
@dinor913: Ja mam XSX i ps5 do grania w wielkie tytuły. Czasu wolnego mam bardzo dużo, ale gram niewiele, bo często przeznaczam go na inne rozrywki.

Na switchu z exow grałem w luigis mansion 3 (i polecam, bardzo fajna, ale to nie jest jakiś killer), zeldę i teraz Fire Emblem Three Houses, które jest moim wielkim odkryciem, nastukalem 18h i bawię się super, dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła
  • Odpowiedz
smt5

@Smartek:to takie pokemony dla dorosłych. Często musisz dostosowywać drużynę pod daną walkę aby zminimalizować słabości a zmaksymalizować obrażenia. Gra trudna.

I niestety jak w każdym jrpg jest dość sporo farmienia na końcu gry aby zdobyć najlepsze bronie, zbroje
  • Odpowiedz
@dinor913: Switch to moja pierwsza konsola od Nintendo (nie licząc Pegasusa ;) ), więc nie mam o 3DS zielonego pojęcia, ale widzę, że siedzisz mocno w temacie. W takim razie po FE będę polował ma SMT :-).
  • Odpowiedz