Aktywne Wpisy
kuroszczur +151
Mam w planie obejrzeć wszystkie dobre filmy/seriale wojenne. Obejrzane lub w trakcie: #film #filmnawieczor
Szeregowiec Ryan
Kompania Braci
Czas apokalipsy
Łowca jeleni
Pluton
Pacyfik
Dunkierka
Na zachodzie bez zmian
coś jeszcze?
Szeregowiec Ryan
Kompania Braci
Czas apokalipsy
Łowca jeleni
Pluton
Pacyfik
Dunkierka
Na zachodzie bez zmian
coś jeszcze?
wisemansaid +334
#nintendo #switch #gry
"1. Mario Odyssey - moja ulubiona gra na Switcha, ograłem dwa razy i za każdym razem bawiłem się świetnie
2. Luigi Mansion 3
3. Mario Cart, Mario Party - ale to tylko jak masz kogoś do kanapowego co-opa. Bez tego wieje nudą
4. Hades - wiem, że to multiplatformówka, ale imo ta gra
Weź poleć jakieś remastery albo gry retro. Bardzo lubie takie gierki.
Dodatkowo od #!$%@? remasterów robi Nintendo (po co robić nowe gry jak można sprzedawać takie 20 letnie a gracze i tak kupią ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale i tak są świetne), także są np. remastery gier z Wii U
Gry które są w pełnej cenie dodaj sobie do listy życzeń i czekaj na e-mail z promocją- na switcha jest mnóstwo świetnych gier, zawsze jest w co grać.
Napiszę w co teraz gram - Disco Elysium - gra w którą zdecydowanie warto zagrać, świetne lore.
American Fugitive - kupiłem w czerwcu za 8 złotych, takie GTA z widokiem z góry, całkiem przyjemne, szczególnie za 8 złotych.
Celeste - takie 10/10 nawet w pełnej
@wygazowane_piwo: Monster Huntera nie trawie. Jakoś mi nie podpada. Chyba że rise się różni od tej głównej wersji na PS4
Na switchu najlepiej działa w trybie przenośnym, na dużym ekranie Switch nie ma podjazdu do większych konsol.
No i słuchawki obowiązkowo bo dźwięk w tej grze jest kluczowy i wykonany 10/10