Wpis z mikrobloga

Muszę przystanąć w biegu, chociaż nigdzie nie dobiegłem. I odpocząć! Odpocząć za wszelką cenę! A to dopiero wtorek. Witam was serdecznie, mam nadzieję, że się wyspaliście.

Wyniki ostatniego pojedynku

Kauczuk Pomidorek zyskując bardzo pozytywny odzew niestety, musi zapewnić Jeżykowi bilet w jedną stronę i bynajmniej nie mówimy tu o promocji do dalszego etapu. Stosunek pojedynku 115 głosów (61.17%) vs 73 głosów (38.83%)

Teraz się naprawdę zastanawiam czy traktować Pomidora jako owoc czy warzywo XD

para 6

Po lewej, Kauczuk Oko - Kto śledzi turniej będzie wiedział, że kauczuk już z motywem oka występował, lecz tutaj spróbowaliśmy pokazać właśnie ten receptorowy narząd zmysłu wzroku bardziej metaforycznie. Tło o lekkim zabarwieniu stereotypowej wizji życia po wzięciu LSD. Oko jako metafora patrzenia w głąb siebie, choć jak to zawsze będzie, widzimy to co chcemy ujrzeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po prawej, Kauczuk z diamencikiem - Kto powiedział, że kauczuki nie mogą mieć wzorów przestrzennych? Pewnie nikt, nigdy tak nie powiedział, ale na wszelki wypadek chce wam przedstawić innowację w turnieju. Kauczuk, który oprócz wzoru posiada wypukły element. Jak nie umiejętnościami, to zabłyśnij pomysłem ()

Życzę wam, abyście zawsze dobiegli do mety, i by doskwierała wam motywacja.
Dziękuję za oddanie głosu!
Dziś pozdrawiam osoby, które śledzą turniej, siedząc w pracy

@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra
@LM2525
@wypalony
@Bramborr
@Krokiruks
@XkemotX
@piegu92
@futrzakos
@nihilistyczna_paruwka
@NaCl
@PiesRzodkiewka

Instagram Autorki Kauczuków

https://instagram.com/olga_suchorska?igshid=YmMyMTA2M2Y=

#kauczuowemistrzostwa
KjatanSveisson - Muszę przystanąć w biegu, chociaż nigdzie nie dobiegłem. I odpocząć!...

źródło: comment_165700741855re6vrixmfBX10LaBvPG4.jpg

Pobierz

Który kauczuk jest ładniejszy?

• Po lewej, Oko 83.8% (83)
  • Po prawej, Z diamencikiem 16.2% (16)

Oddanych głosów: 99

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach