Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Makapaka123344: Mordo, ja rozumiem, że to musi dotrzeć do jak największej liczby osób żeby była większa szansa na znalezienie s--------a, ale oznaczaj to proszę jednak nsfw, niektórym bardziej wrażliwym osobom ten widok naprawdę może się wryć w banie :(
  • Odpowiedz
@Makapaka123344: Błagam o pomoc w wyznaczeniu tego zwyrola! Ktoś nadzial świnie na hak!! A nie, tego gatunku nie szanujemy i nie przejmujemy się nim? A to już sobie idę

Banda hipokrytów xd 20
Tysięcy bo ktoś kotka powiesil za nóżki xd potem taki ktoś kto znęcał się nad zwierzętami pójdzie do więzienia w którym będą go karmić zwierzętami nad którymi ktoś się znęcał. Kocham świat!
Szalom - @Makapaka123344: Błagam o pomoc w wyznaczeniu tego zwyrola! Ktoś nadzial świ...

źródło: comment_1657017469B7xpYA2TKXfawoFyACRkQr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@pomidorowymichal1: Jak nazwiesz to? To ‚humanitarny’ (według hodowców) sposób uśmiercania/ogłuszania świń

Jak dla mnie to znęcanie. Nie mówiąc co się dzieje w hodowli między innymi klatki laktacyjne w których lochy są tak długo zamknięte ze dostają odleżyn (nie moga się w niej nawet przewrócić na drugi bok tak malo miejsca)

Poza tym jak sa wyroki za znęcanie się nad zwierzętami w hodowli czy rzeźni to maks zawiasy się dostaje, za
  • Odpowiedz
@pomidorowymichal1: No co trolluje? Ten zjeb tortuje kota dla zabawy, ty płacisz ludziom żeby torturowali zwierzeta w twoim imieniu bo chcesz zaspokoić swoje kubki smakowe, bo powiedz mi po ci mięso? Czym się różnisz od tego typa? Hipokryto,
Tylko ad personam ci zostało
  • Odpowiedz
@MechaCat: No bo nad zwierzętami hodowlanymi na ubój nikt się nie znęca całe życie od narodzin do śmierci xd zaczynajac np od kastracji, wycinanie kłów czy rogów na żywca po urodzeniu kończąc na śmierci w komorze gazowej która wysłałem, gdzie płuca od co2 ci płoną

Wiec nie, nie widzę bo wiem jak wyglądają rzeznie i hodowle od środka. Wyglądają gorzej niż ten kot
  • Odpowiedz
@Szalom: Ale po co takie komentarze pod tym postem? Skąd wiesz, że osoby, które komentuja pod postem są hipokrytami, albo że jedzą mięso? Nie możesz po prostu zaakceptować, że ludzie chcą pomóc kotu i wyrwać go z rąk sadysty?
  • Odpowiedz
@MechaCat: Pięknie zmieniłaś narracje automatycznie Xd ale odpowiem

Bo jakieś ponad 95% ludzi nie jest wegetarianami? Bo na wykopie co chwile pojawiają się obrazki wyśmiewające wegetarian? Wyśmiewające zwierzęta hodowlane i ich smierć, vide:
Zamówiłem burgera z bekonem żeby mieć pewność ze dwa zwierzęta zginęły

Plus między innymi jak napisałem wykopki tutaj chciałby wsadzić tego typa do więzienia gdzie będą go karmić zwierzętami nad którymi ktoś się znęcał. A wydający wyrok
  • Odpowiedz
@Szalom: Mirku, mimo wszystko szanuje za walke o wszystkie zwierzęta, życzę tylko abyśmy wszyscy byli dla siebie bardziej wyrozumiali i aby na wykopie nie zniżać się do poziomu ludzi heheszkujących z wegan. Pozdrówka.
  • Odpowiedz
@Szalom: Ludzie są hipokrytami, no i tyle. Nie ma nic dziwnego w tym, że czuja większa więź z kotem, który dla większości jest zwierzęciem domowym, niż ze świnia, której cześć mogła przez całe swoje życie nawet nie zobaczyć. Nie widzę sensu w porównywaniu okrucieństwa tych dwóch zachowań i krytykowaniu ludzi za to, że chcą pomoc kotu, a świnkom nie.
  • Odpowiedz