Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Komentarz usunięty przez moderatora
Banda hipokrytów xd 20
Tysięcy bo ktoś kotka powiesil za nóżki xd potem taki ktoś kto znęcał się nad zwierzętami pójdzie do więzienia w którym będą go karmić zwierzętami nad którymi ktoś się znęcał. Kocham świat!
Jak dla mnie to znęcanie. Nie mówiąc co się dzieje w hodowli między innymi klatki laktacyjne w których lochy są tak długo zamknięte ze dostają odleżyn (nie moga się w niej nawet przewrócić na drugi bok tak malo miejsca)
Poza tym jak sa wyroki za znęcanie się nad zwierzętami w hodowli czy rzeźni to maks zawiasy się dostaje, za
Komentarz usunięty przez moderatora
Tylko ad personam ci zostało
Wiec nie, nie widzę bo wiem jak wyglądają rzeznie i hodowle od środka. Wyglądają gorzej niż ten kot
Bo jakieś ponad 95% ludzi nie jest wegetarianami? Bo na wykopie co chwile pojawiają się obrazki wyśmiewające wegetarian? Wyśmiewające zwierzęta hodowlane i ich smierć, vide:
Zamówiłem burgera z bekonem żeby mieć pewność ze dwa zwierzęta zginęły
Plus między innymi jak napisałem wykopki tutaj chciałby wsadzić tego typa do więzienia gdzie będą go karmić zwierzętami nad którymi ktoś się znęcał. A wydający wyrok