Wpis z mikrobloga

@Archaniol_Gabriel: ps. a oglądałeś może jakieś odcinki?
To anime dopiero koło 6 odcinka zaczyna wciągać i mi sie mega relacje między postaciami w nim podobają, to jak niektóre postacie sie wzajemnie uzupełniają charakterami i zdolnościami.
Nie wciskam na siłe, ale jeśli oglądałeś np. tylko dwa odcinki to musze powiedzieć że mnie w pierwszych odcinkach nic szczególnie sie nie podobało.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@OsamaPepe: zwroty akcji rodem z seriali klasy b. Fabula jest cienka, duzo retrospekcji, bohaterowie nie odzwierciedlaja tego co robia (taka sytuacjs jak slaby aktor próbuje cos odgrywać i mu nie wychodzi), duzo plot armora. Wprowadzane sa nowe postacie i buduje sie im sztuczna historie tylko po to aby ginac widz mogl udawac ze poczul strate, bo glowna obsada jest niesmiertelna xd za duzo obietnic tajemnicy co wszystko rozwali, a za malo
@Faley: jestem chyba w tej mniejszości, której zakończenie się podobało i wydawało się jedynym właściwym biorąc pod uwagę w jakim kierunku zmierzał Eren. Zrozumiał w pewnym momencie, że jest bezradny w kontekście wyboru i wolnej woli i że przyszłość jest z góry ustalona (co pokazuje choćby rozmowa Grishy z Erenem Krugerem, który mówi mu, że musi przejąc jego moc i w przyszłości uratować Erena, Mikasę i Armina, nie wiedząc nawet kim