Aktywne Wpisy

Meciek +1347
Mirki potrzebuje pomocy w nagłośnieniu sprawy jak potraktował mnie sklep amazon.pl (W komentarzach wrzucam najważniejsze screeny z wymiany mailowej żeby nie było że to bait)
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-

źródło: Screenshot 2025-01-28 073839
Pobierz
snorli12 +375
O co chodzi z #deepseek ? Już tłumaczę!
Najpierw trochę kontekstu: Obecnie trenowanie najlepszych modeli AI jest NIEWYOBRAŻALNIE drogie. OpenAI, Anthropic i inne firmy wydają ponad 100 milionów dolarów tylko na moc obliczeniową. Potrzebują ogromnych centrów danych z tysiącami kart GPU wartych po 40 tysięcy dolarów każda. To jak posiadanie całej elektrowni tylko po to, aby zasilić fabrykę.
DeepSeek właśnie się pojawił i powiedział: „LOL, a co jeśli zrobimy to za
Najpierw trochę kontekstu: Obecnie trenowanie najlepszych modeli AI jest NIEWYOBRAŻALNIE drogie. OpenAI, Anthropic i inne firmy wydają ponad 100 milionów dolarów tylko na moc obliczeniową. Potrzebują ogromnych centrów danych z tysiącami kart GPU wartych po 40 tysięcy dolarów każda. To jak posiadanie całej elektrowni tylko po to, aby zasilić fabrykę.
DeepSeek właśnie się pojawił i powiedział: „LOL, a co jeśli zrobimy to za

źródło: GiUo6MTaYAAvgw9
Pobierz
Będąc czynnym obserwatorem Pauliny, wraz ze znajomymi zauważyliśmy że bardzo stara się o względy mojego innego znajomka; Damiana - przeciętny zwykły piwniczak, który nigdy nie był w związku.
Relacja obojgu szła w kierunku związku jednak Damian w pewnym momencie powiedział mi, że Paulina pomimo tego, że jest ładna to jest głupia (dosłownie ledwo zdawała z klasy do klasy, rozmowy z nią były na poziomie przyziemnym), toteż postanowił zerwać z nią kontakt wiedząc co traci, Paulina po pewnym czasie również zrozumiała jego postawę i tak oto do końca szkoły przestali ze sobą rozmawiać.
Damian po tych kilku latach aż do dziś szuka sobie dziewczyny, bardzo często narzeka, tak jak większość tagu #przegryw (w tym również ja), że nie może znaleźć szarej myszki z którą rozwinąłby relację. Nie wiem czy żałuje tej decyzji ale za to wiem, że dalej jest samotny i pewnie na długo się to nie zmieni.
I tu pojawia się mój problem z nazewnictwem, czy Damian przez to, że nie może znaleźć sobie dziewczyny mimo że bardzo chce to incel czy jednak ze względu na jedną swoją decyzję z przeszłości to volcel?
#incel #volcel #rozowepaski #blackpill #redpill
Damian to
Większość inceli znalazłaby sobie jakieś laski 2/10 (wliczając w ocenę nie tylko wygląd, lecz także inteligencję, wiek, psychikę, higienę itd) gdyby się postarali, ale to przecież
Większośc inceli chce po prostu szarą myszkę 5-6/10, a nie modelki 8-10/10, incel pragnący lasek 8/10 to debilcel czy inny idiotcel
Problem w tym, że incele sa przeważnie 4/10, 3/10, 2/10.
Jak jestes 4/10 to realnie to twoja to