Wpis z mikrobloga

Wzruszenie, to poczułem czytając @Levander o USA. Nostalgia, za czymś co nigdy nie było mi doświadczone. Poczułem ten czar, ten amerykański sen. On mi go sprzedał, to jest właśnie to czego szukam na tym portalu.
On się nie nadaje na życie w Polsce, każdy ale nie on. On zasłużył na swoje United State America. Sam już jestem zabrudzony, zaśmierdzony wsią, tu w głowie. Mnie już nie ma co ratować, w myśl prlowskiego przysłowia '' starych drzew się nie przesadza'' ale on musi, on musi uciec. Żyć w słonecznej Arizonie, otoczony palmami , i obracać gorące latynoski. Ze swoim wujkiem kosić pieniądze i pić tequille. I tak z pewnością się stanie
Spełnij to dla tego chłopecka ze wsi, żeby on kiedyś zabrudzony zaśmierdzony tym życiem prlowskiego bantustanu wspomniał '' znałem go, ja go znałem wiecie? mówiłem mu ucieknij ''
Będę cie wspominał słuchając Calvin Harris - Feel So Close
#przegryw
Mescuda - Wzruszenie, to poczułem czytając @Levander o USA. Nostalgia, za czymś co ni...

źródło: comment_1656764291Pqmw6JFn3gW4eOKKd6ydvg.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
@Mescuda: Pięknie napisane. Jeśli mi się uda, to na pewno postaram się wyciągnąć ciebie z tej wsi piekielnej. Masz moje słowo. Jeszcze razem będziemy spijać drinki na Long Beach. Chcę w to wierzyć, bo wiara czyni silnym.
  • Odpowiedz
@Mescuda: American dream to zdeformowany obraz rzeczywistości kreowany przez filmy i to co widzisz w social mediach. Raczej niewiele ma to wspólnego z prawdziwością a przynajmniej tak mówią ci co tam mieszkają/mieszkali
  • Odpowiedz
@damian-powazka98: czemu toksyczny? Ani razu mi nic złego nie powiedział, nie robi tez jakichś "eksperymentów" (które są żałosną próbą zemsty na innych osobach lub próbą chociaż namiastki atencji) z dupy tylko po to by potem napisać "haha Juleczka wystawiona bo nade mną się znęcali w szkole". Tylko po prostu sobie chłop spokojnie mirkuje, a że daje ludzi na czarno to co z tego, po co ma czas marnować na kogoś
  • Odpowiedz