Aktywne Wpisy
krzysztof48 +91
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz
Sratatatatatata +409
Nie jestem fanem przesadnej regulacji wszystkiego, ale jedna rzecz powinna być ustawowo ogarnięta: hałas z pojazdów. Serio, jeśli auto albo motor brzmi jakby miał przekroczyć 3 prędkość kosmiczną, to coś tu jest k---a grubo nie tak.
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -

Co wam najbardziej pomogło w przejściu na poziom seniora, oprócz doświadczenia ofc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programista15k #programista25k #programowanie #pluralsight #udemy #rozwoj #dotnet #csharp #aws
Ja osobiście nie lubię podejścia uczenia się na zapas, bo po pewnym czasie i
Komentarz usunięty przez autora
@DonDikej: A co umiesz jeśli chodzi o dotnet? Bo uczyć się można przeróżnych rzeczy. Fajnie jest np wiedzieć jak działa pod spodem CLR. Ale dotnet to nie wszystko bo czegokolwiek będziesz używał to wciąż będzie to tylko narzędzie do osiągnięcia obranego celu.Technologia to jedno, ale obok technologii masz też masę innych rzeczy.
Skupiłbym się na architekturze, projektowaniu i
Czyli bardziej skuiać się na wzorcach i ewentualnym zastosowaniu, DDD itp niż ściśle rzeczy związane z językiem
Im lepiej znasz swoje podstawowe narzędzie (C#, CLR pod spodem) tym oczywiście lepiej i nie powinieneś przestać się uczyć. Ale warto już chyba podzielić swoją uwagę na większy zakres. Z jednej strony technologia a z drugiej np ogarnięcie większego zakresu procesu na poziomie systemu a nie pojedynczego komponentu, modelowanie przepływów i zależności
Przeciętny senior łączy 1-3 z wymienionych wariantów. Gdzie 3 bardzo sporadycznie.