Aktywne Wpisy
zgarnijpremie +37
Co powiecie na #konkurs? 3 Mireczków lub Mirabelek zgarnie po 50 zł w bonie do #allegro, a jeden Szczęściarz/ra zgarnie stóweczkę (。◕‿‿◕。)
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na
FejsFak +210
Umyta Alfa wygląda jak milion dolarów #stepujacybudowlaniec
Powstań, Powstań do pracy się weź! Do pracy cię woła i miasto i wieś! Jest 07:02:01, Sobota, 02 lipca 2022. Imieniny: Jagody, Urbama, Marii. Słońce wstało dziś o 04:17. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 17 godzin i 7 minut, w zenicie znajdzie się o 12:50 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:24. Ciemna noc zapadnie o 00:06, ale gwiazd można wypatrywać od 22:18.
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @wynalazek_one @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @piupiulaserem @Mosiondz @lenythenub @TomTailor100 @pepek614
#!$%@?łam się wczoraj koncertowo na schodach xD Na jednym kolanie mam ranę (ot, do przeżycia), za to drugie #!$%@? jak messerschmit, a ani obrzęku ani siniaka (╥﹏╥)
Jadę po pracy nad jezioro i nie wiem, które wybrac: czy Strzeszynek
@omi-omi: Jezus Maria ale urwał, to koniec, mógł chłop jeździć. Ale cię obtłukują dzisiej.
Robocza sobota bo hajsu mało. W nocy w końcu polało, wczoraj po południu temperatury to był jakiś chory żart (ponad 35 w cieniu). Czas płynie szybko, wypłata już
Po podwyżce i polskim ładzie mam mniej niż przed podwyżka i polskim ladem
Komentarz usunięty przez moderatora
Dobry wieczór!
Więc czas na dobranoc. Ale najpierw się trzeba umyć bo ogniskiem ciągnie. Cześć!
Opuszczone porty
https://youtu.be/YGBjWA7qEyQ