Aktywne Wpisy
taka_sobie_ +5
Od kilku dni słyszę dziwne odgłosy siedzac w salonie. Zawsze późno, od północy. Jakieś skrobanie, chrobotanie. Myślę sobie, pewnie mysz, trzeba kupić łapkę. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale kilka dni temu wspominałam dziadków, "rozmawiałam" z nimi, tzn. gadałam do nich, że tęsknię, że chciałabym ich zobaczyć i pokazać jak świetnie sobie poradziłam w życiu, bo ostatnie co wiedzieli to moja ciężka depresja i brak sukcesów w życiu. I prosiłam
morgiel +58
VAT: 4650,60
PPE: 2625,94
ZUS + stawka zdrowotna: 1684,12
Razem: 8960,66
sialalala sialala in de mooooooorning
Ale to by było piękne jakby poloczki na UoPach i UZach musiały same płacić sobie podatki, iść #!$%@? na pocztę i zanieść panu pisowi kilka tysięcy co miesiąc w zębach xD
#pracait #programista15k #programista25k #zalesie #polska #podatki #pracbaza #zarobki
@milvanb: Jakich to usług nie masz?
2) ja płacę VAT fizycznie, ja klikam przelew i wpisuję kod z smsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Napisałeś wyraźnie "podatki czerwiec" a potem "jakby polaczki musiały iść na pocztę i same sobie zapłacić podatki", to co miałeś na myśli, jakbysmy płacili randomowe podatki innych firm? Czy może wypisałeś ile sąsiad płaci vatu?
@kaaban: przecież głąbie ja płacę ten podatek VAT fizycznie i tak, random musiałby iść z tymi pieniędzmi na pocztę/do banku je zapłacić.
Nigdzie nie napisałem,
@sikalafou: Lubię to #!$%@? xD
Taki przedsiembiurca na bi tu bi na UoP nie przejdzie, bo będzie przecież mniej pieniążków. Ale jak na takim b2b wychodzi i tak lepiej niż 80% społeczeństwa, ale coś trzeba zapłacić to on najbardziej poszkodowany
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Napisałeś wyraźnie "podatki czerwiec" a potem "jakby polaczki musiały iść na pocztę i same sobie zapłacić podatki", to co miałeś na myśli, jakbysmy płacili randomowe podatki innych firm? Czy może wypisałeś ile sąsiad płaci vatu?
@kaaban: przecież głąbie ja płacę ten podatek VAT fizycznie i tak, random musiałby iść z tymi pieniędzmi na pocztę/do banku je zapłacić.
Nigdzie nie napisałem,