Wzięłam sobie pierwszy w życiu kredyt na 8 k, żeby sobie potestować na jakiejś niegroźnej sumie i zbudować zdolność. I dzis wchodzę w apkem, patrze ile mi jeszcze zostało do spłaty, przekonana ze jakieś 5-6 k a tu niespodzianka - tylko 1500 zł. (ꖘ⏏ꖘ)
I mówię wtf, pomylili się w banku albo jakiś książę z Afryki mi spłacił. ¯_(ツ)_/¯ Co się okazało - ja z przeszłości ustawiła stałe zlecenie przelewów na 10 zł dziennie xD
Nawet tego nie zauważyłam, a kredyt prawie spłacon. Feels good man. (✌゚∀゚)☞
@kapitan_knur: istnieje, ktoś mi kiedyś mówił że laska w banku poleciła mu wziąć kartę kredytową, kupić cokolwiek w sklepie np. Snickersa i od razu to spłacić. I cyk, punkty do pozytywnej historii kredytowej.
#scam #ruleta #h----d #instagram Czemu Instagram twierdzi że to nie jest scam i nie chce usuwać takich treści xD Profil to nie fake.Ogolnie dużo scamu jest u niej reklamowana i przy każdym Instagram uważa że jest w pyte ( ͡°͜ʖ͡°)
Wzięłam sobie pierwszy w życiu kredyt na 8 k, żeby sobie potestować na jakiejś niegroźnej sumie i zbudować zdolność.
I dzis wchodzę w apkem, patrze ile mi jeszcze zostało do spłaty, przekonana ze jakieś 5-6 k a tu niespodzianka - tylko 1500 zł. (ꖘ⏏ꖘ)
I mówię wtf, pomylili się w banku albo jakiś książę z Afryki mi spłacił. ¯_(ツ)_/¯
Co się okazało - ja z przeszłości ustawiła stałe zlecenie przelewów na 10 zł dziennie xD
Nawet tego nie zauważyłam, a kredyt prawie spłacon. Feels good man. (✌ ゚ ∀ ゚)☞