Aktywne Wpisy
Angmac +522
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +455
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Łączny wynik po przeprowadzonych akcjach to: 28,350 l
Zakończyła się trzecia terenowa akcja krwiodawstwa z serii zaplanowanych w ramach projektu #barylka22, która odbywała się w Sopocie.
Trzeba trochę więcej o niej opowiedzieć, aby wyjaśnić skąd taka, a nie inna, lokalizacja naszego wydarzenia w Trójmieście.
Pierwotnie pobór krwi w ramach naszego projektu miał odbyć się na Open'erze. Dzień idealny - mnóstwo ludzi się dopiero zjeżdża, świeża krew, czysta od ewentualnych pokus dalszych godzin spędzonych na polu w pobliżu sceny. Miał odbyć się, lecz organizatorzy tego Festiwalu, mimo kilku zapewnień, że moja prośba jest procedowana (a zapytania słane były już w lutym), nie odpowiedzieli na to pismo. (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Czasu zostawało coraz mniej i następną lokalizacją miał być Monciak - tutaj niestety brak zgody UM w Sopocie sprawił, że szybko musieliśmy o tym zapomnieć.( ͡° ʖ̯ ͡°) Zasugerowano nam skierowanie wzroku na Haffnera i na sugestię przystałem, a jako, że organizuję wszystko zdalnie niestety nie spodziewałem się, że frekwencja w tym miejscu może być aż tak mała.
Zawsze warto próbować pojawiać się w nowym miejscu, a Skansen Grodzisko mógł być tego dobrym przykładem, jednak nie tym razem - może kiedyś? ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Zatem w dniu 29.06 zebraliśmy 3,6 litra KP, która to została pobrana od 8 osób. Dodatkowo kolejne 3 niestety nie zakwalifikowały się do donacji, a z racji braku zainteresowania akcją, po konsultacji z ekipą RCKiK Gdańsk, akcja zakończyła się o 13:30 (30 min przed czasem).
Swoją drogą - ekipa w autobusie rewelacyjna. (。◕‿‿◕。) Pozdrawiamy serdecznie.
W tym dniu mogliście spotkać na miejscu troje z naszych opiekunów: @Salido, @wuochu oraz @Pociongowy. Dziękujemy tym, którzy przybyli, za mile spędzony czas. ʕ•ᴥ•ʔ
Podsumowując. Nie popełnijcie mojego błędu przy organizacji takiej akcji u siebie i najpierw sprawdźcie, czy miejscówka jakkolwiek nadaje się na takie wydarzenie. Małe potoki przechodniów nie zwiastują sukcesu.
Tymczasem ja wracam do łódzkiej i rzeszowskiej akcji.
#barylka22 #barylkakrwi #krwiodawstwo #gdansk ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie #sopot czy #trojmiasto #polska #ciekawostki
@BarylkaKrwi: możesz napisać coś więcej? Jaki był powód odmowy? Tu trzeba kręcić aferę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Te logo wygląda jak podpaska.
@6a6b6c: to* logo jak już. A jeśli i Ty nie widziałeś jak powstało to łap. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie zmienia faktu, że wygląda jak podpaska, to logo. Dzięki za poprawienie mego błędu. Bardzo dziękuję.
Miłego wieczoru ʕ•ᴥ•ʔ