Wpis z mikrobloga

@Abaddon84: ta gra jest przede wszystkim mechanicznie slaba i nudna, a jej trudnosc polega na #!$%@? celowaniu padem, to powinno wyjsc za 8-9 dych na steamie a nie jako 350zl release na ps5, bo chyba tyle kosztowalo na premiere
@Abaddon84 dla mnie najlepsza gra ever. Najwięcej zabawy miałem przy szukaniu pokoi z glifami podczas platynowania. Jakby można było skasowałbym platynę, żeby zrobić to raz jeszcze. Początek jest, bardzo trudny, ale z każdym używaniem broni zwiększa ci się biegłość i później jest łatwiej. Najlepsza broń to elektroprety. Strzelasz w ziemię i wystające pręty same ostrzeliwuja wroga. Puszczasz i uciekasz. Elektroprety są chyba od 4 biomu. A najtrudniejszy dla mnie biom 6. Jakoś
@atraxx: @crs333: @5Zycie5: Kurła ludzie, ja jeszcze nie pokonałem tego #!$%@? Phrike'a w pierwszym biomie. Próbuję się jakoś sensownie przygotować do starcia, ale nie farcę z asortymentem. Ale bawię się naprawdę fajnie, podoba mi się mechanika walki i klimat. No i sam pomysł.

@hekktik: Nie wiem, jak będę bawił się dalej, ale póki widzę to inaczej jednak. Gra faktycznie droga, ale teraz wszystko jest #!$%@? drogie, więc już