Wpis z mikrobloga

#!$%@? mnie to jak niektóre dziennikarzyny próbują wciskać, że temat 711 "nagle wrócił" po tekście Jadczaka. Nazwisko Michniewicza od początku budziło wątpliwości, Jadczak zamierzał go od początku o to grillować. Zaskoczeniem było dla mnie to, że po konferencji inauguracyjnej mainstreem odpuścił. Ale na szczęście Jadczak nie. Zrobił coś w stylu "to ja Cię teraz #!$%@? załatwię". I moim zdaniem go załatwił. Michniewicz nie ma już dobrego ruchu do wykonania. I bardzo dobrze, bo trenerem kadry powinien być tylko ktoś co do kogo nikt nie ma żadnych moralnych wątpliwości. A co Czesia wątpliwości są większe niż do jakiegokolwiek trenera w historii. Spotkało go po prostu nieuniknione. I nawet mi go nie żal.

#pilkanozna #kanalbekowy #michniewicz #711
Pobierz Iudex - #!$%@? mnie to jak niektóre dziennikarzyny próbują wciskać, że temat 711 "nag...
źródło: comment_1656352813DLas9dRKLkGG4BnnDqdDIF.jpg
  • 10
@Iudex: sprawa sadowa sie zakonczyla co jest dowodem, ze byl niewinny. a jesli byl winny to skutecznie sie wywinal i w sumie tyle w temacie. myslisz, ze ktos znowu otworzy sprawe z nim w roli glownej? na chyba nie.
sprawa sadowa sie zakonczyla co jest dowodem, ze byl niewinny.

@nobrain: Sprawy sądowej mu nikt nie założył. A teraz on zakłada ją sam i tym razem się zacznie grzebanie w dokumentach i zadawanie pytań. Dokładnie to czego on tak naprawdę chciał uniknąć.
@Iudex: jadczak oskarza michniewicza, ze wzial udzial w sprzedanym meczu. tego prokuratura nie potwierdzila podczas badania sprawy. chyba pozew o znieslawienie jest sluszny w tym wypadku?
jadczak oskarza michniewicza, ze wzial udzial w sprzedanym meczu. tego prokuratura nie potwierdzila podczas badania sprawy. chyba pozew o znieslawienie jest sluszny w tym wypadku?

@nobrain: A czytałeś artykuł Jadczaka? Sugeruje on m.in., że prokuratura nie była przygotowana na zeznania Michniewicza oraz, że nie skupiała się w swej pracy na trenerach, tylko na sędziach oraz że działała pod presją czasu zbliżającego się Euro2012. Czyli sugeruje, że prokuratura nie zrobiła należytej roboty
@Iudex: moze ja o czyms nie wiem, ale skad wiadomo za co michniewicz pozywa jadczaka? no przeciez nie za artykul w gazecie z suchymi liczbami. masz jakies info na temat tresci pozwu? czy tak sobie gdybamy?
moze ja o czyms nie wiem, ale skad wiadomo za co michniewicz pozywa jadczaka? no przeciez nie za artykul w gazecie z suchymi liczbami. masz jakies info na temat tresci pozwu? czy tak sobie gdybamy?

@nobrain: Widzę ciężki przypadek jesteś. Adwokat zapowiedział pozew o zniesławienie z KK. Nie ma sensu proces o zniesławienie, które jest przedstawianiem liczb. Jedyne co w tym artykule się pod to nadaje (czytałeś go w ogóle? pytam