Wpis z mikrobloga

#m-------a #narkotykizawszespoko #n-------i
Czy wy tez nie macie jakies specjalnej fazki po tym? U mnie to wyglada nie za dobrze, zwykle skacze mi cisnienie jakbym wypil 2 mocne kawy na raz, poxniej mam jakies odlotowe mysli, czasem piosenki jakos samo mi graja w glowie tak jakbym mial odtwarzacz muzyki bez rzadnego sprzetu i sobie slucham czego chce, czasem jakies dziwne mysli i wspomnienia z dawnych lat, co chwile trace pamiec i nie wiem co bylo przed chwila, a poxniej mam uspokojenie i dobrze mi sie spi po tym.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Linux_Zamiast_Windows: Niemożliwe że nie lubisz zioła na pewno
na pewno jakieś g---o paliłeś serio
jakie schizy co ty gadasz złe paliłeś
mówię ci złe paliłeś inne spróbuj ja ci
ja ci załatwie inne nie da się nie lubić zioła
co ty gadasz inne musisz spróbować bo różne są
  • Odpowiedz
@demonox: akurat na razie nie uzywam linuxa, ale nigdy nie mialem problemow ze sterownikami, a uzywam tanich i dodupnych lapkow hp, teraz chwilowo ma oryginalny win10 bo chcialem pograc w gta, ale system ma juz z 2 mies. gra jest zainstalowana, tylko nie chce mi sie grac... Ale tez nie chce mi sie na razie nic instalowac bo mam duzo pracy,,,,
  • Odpowiedz
a p---s nie robi sie sztywniejszy?

@ByczeqFernando: nie patrzyłem, na to nie zwracałem uwagi, ale raczej nic w tym wzgledzie sie nie zmienia, ze dwa razy nawet probowalem sie wprowadzic w stan erotycznych mysli jakis... ale ciezko z tym u mnie.... chociaz kolega mowil ze mu wlasnie dzieje sie po tym niexle i moze dluzej
  • Odpowiedz